Little help please

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by dabootsan, Jul 20, 2012.

  1. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a doid razr maxx. Version 2.3.6 System 6.12.181. I do have root. Is there a file I can use to get to the ICS update(ultimately would like to get the 215 leak.

    Sorry if this has been asked and answered before. If so, please direct me to the post.

    Thanks.
  2. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    This utility will upgrade you to ICS .211 just download to your PC, and unzip the files to a folder on your computer, do NOT try to run it from within the .zip file, extract it to a folder, hook your phone up with your USB cable, and choose option 1.

    Then after it upgrades, you can use the same utility to root your phone again. Easy as pie. :)

    http://www.droidforums.net/forum/dr...-droid-razr-utility-1-7-failsafe-edition.html
  3. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Will give it a try. Thanks for the quick response.
  4. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    And am now bricked. Won't reboot. I can get back to the recovery/AP fastboot, but nothing else.
  5. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    Did it give you any error messages during the install?
  6. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No. Every cycle was "ok".
  7. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    Ok since you can get into recovery, try wiping data and cache. And please be patient I am bouncing between two different threads helping someone root their phone as well. :)
  8. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No problem. I appreciate your help.
  9. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    We'll get you fixed. If you didn't get error messages wiping data and cache should fix it. :)
  10. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK. After wiping data/cache, it attempts to reboot. Gets to the "M" and then goes blank.
  11. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    FYI. While running Utility 7, the directions state to be in fastboot mode. Should I be seeing any changes to this screen during the (writing system) process?
  12. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    You mean on the phone screen?
  13. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes.
  14. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    Question ... did you put the .zip file on your SD card before you ran the utility like the instructions said?
  15. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You know, I am fairly sure I didn't.
  16. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    It's in red letters in the instructions ... so this may not be easy. But we are going to have to deal with this tomorrow, it's 3:00 AM here. We will get you fixed, it's not the end of the world. Sorry :(
  17. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I see that now and will accept the ridicule I am deserved. I appreciate the help.
  18. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    While reading this thread it occurred to me that if you are on .181 then you should be able to menu>settings>about phone>check for updates. That should prompt Verizon to initiate the OTA update process which will get you to stock .211 ICS. You shouldn't need the RazrUtility to get to .211 which is the latest OTA update to ICS. Now, to get to .215 is a different story, but lets get you to stock .211 ICS first...in my opinion. I don't remember what version software 1.7 was geared to but after you get to .211 you need RazrUtility 1.81, not 1.7.

    Update...Ok, I went and did some research. I think you may need to use RazrUtility 1.6 to restore to stock .181. The problem you maybe having using 1.7 is that the bootloader on our phones changed between GB builds and ICS builds. You should be able to use 1.6 to restore to .181 and then do an OTA to .211 using "check for updates" on your phone as explained above. MattyP, does this make sense to you?
    Last edited: Jul 21, 2012
  19. dabootsan
    Offline

    dabootsan New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks. I will try this. The download link is painfully slow so will be a while before I can report back.
  20. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    Yeah, makes good sense. I sent him to 1.7 because it would get him to .211 from any GB version :)
Search tags for this page

how do i enable quick response on my razr

,
how do i turn on quick responses on my razr
,
quick responses droid razr