Liquid Thundersense v1.4 Rom Release

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by liquid0624, May 4, 2011.

  1. liquid0624
    Offline

    liquid0624 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    [FONT=verdana, sans-serif]ROM & KERNELS[FONT=verdana, sans-serif]

    [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]CHANGES & CREDITS =>[/FONT][FONT=verdana, sans-serif] CLICK HERE[/FONT][FONT=verdana, sans-serif]

    [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]HASH & CHECKSUMS => [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]CLICK HERE[/FONT][FONT=verdana, sans-serif]

    [/FONT][/FONT]
    [FONT=verdana, sans-serif]SCREENSHOTS =>[/FONT] [FONT=verdana, sans-serif]CLICK HERE
    [FONT=verdana, sans-serif]
    [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]ALTERNATIVE KERNELS => [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]CLICK HERE[/FONT][FONT=verdana, sans-serif]

    [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]LTS v1.4 MAINDL[/FONT][FONT=verdana, sans-serif] => [/FONT] [/FONT]
    [FONT=verdana, sans-serif]DOWNLOAD NOW[/FONT][FONT=verdana, sans-serif]

    [FONT=verdana, sans-serif]LTS v1.4 MIRROR[/FONT][FONT=verdana, sans-serif] => [/FONT] [/FONT]
    [FONT=verdana, sans-serif]DOWNLOAD NOW[/FONT][FONT=verdana, sans-serif]
    [/FONT]


    [FONT=verdana, sans-serif]COME SUPPORT US[/FONT][FONT=verdana, sans-serif][​IMG]
    YOUR FAVORITE ROM IS NOW ON SERVER
    [/FONT]
    [FONT=verdana, sans-serif]IRC.FREENODE.NET[/FONT][FONT=verdana, sans-serif] CHANNEL NAME[/FONT][FONT=verdana, sans-serif]##LIQUID[/FONT]
    [FONT=verdana, sans-serif][​IMG][/FONT]
    [FONT=verdana, sans-serif]
    WEBSITE: Liquid Smooth Roms

    [/FONT]
    [FONT=verdana,sans-serif]PLEASE DONATE TO [/FONT][FONT=verdana,sans-serif]LIQUID [/FONT][FONT=arial,sans-serif]=> [/FONT][FONT=verdana,sans-serif]CLICK TO DONATE!!![/FONT]
    [FONT=verdana,sans-serif]DONATE TO MY[/FONT]
    [FONT=verdana,sans-serif]LIQUIDZGRL [/FONT][FONT=arial,sans-serif]=> [/FONT][FONT=verdana,sans-serif]CLICK TO DONATE!!![/FONT][FONT=verdana,sans-serif]
    PLEASE DONATE TO
    [/FONT]
    [FONT=verdana,sans-serif]IMOSEYON [/FONT][FONT=arial,sans-serif]=> [/FONT][FONT=verdana,sans-serif]CLICK TO DONATE!!![/FONT]

    [FONT=verdana,sans-serif]PLEASE DONATE TO [FONT=verdana,sans-serif]RAZIEL23X [/FONT][FONT=arial,sans-serif]=> [/FONT][FONT=verdana,sans-serif]CLICK TO DONATE!!!
    [/FONT]
    [/FONT]
    [FONT=verdana,sans-serif]PLEASE DONATE TO [FONT=verdana,sans-serif]CIRCSMONKY [FONT=arial,sans-serif]=> [/FONT][/FONT][/FONT][FONT=verdana,sans-serif]CLICK TO DONATE!!![/FONT]

    ROM & KERNELS FOR HTC THUNDERBOLT ONLY
    !!!
    IT IS RECOMMENDED THAT YOU WIPE DATA AND CACHE BEFORE YOU INSTALL ROM!!!
  2. liquid0624
    Offline

    liquid0624 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Reserved...
  3. liquid0624
    Offline

    liquid0624 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Reserved!!!
  4. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    Finally got my TB rooted! Downloading :)
  5. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Downloading now!

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  6. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey liquid in the channel log it says to wipe data and cache at least once and titanium backup. Maybe a dumb question but what do to mean when you say (and titanium backup) is there a way to wipe it or are you just saying to do a backup. Then you say to restore user apps with or without data only, no system apps(does this just mean there's no junk apps that came with the phone?) What do you mean by that, again these maybe dumb questions but I'm used to my og Droid wipe data and cache and you set. I just want to get this installed the right way with no hicuups later. Thanks

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
    Last edited: May 5, 2011
  7. kkozma
    Offline

    kkozma New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I asked about this once before and don't see it mentioned in the changelog... Were you able to change the bluetooth bitpool settings? Given that it seems everyone has given up on this at XDA with the stock BT stack, is there anyway you could incorporate the CyanogenMod BT stack into your rom? They have fixed the problem with low bitpool settings and bt audio sounds awesome once again.

    Thanks in advance!
  8. amosavitas
    Offline

    amosavitas Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    342
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    any plans to theme for the bolt?
  9. liquid0624
    Offline

    liquid0624 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Can't change bitpool on sense rom no source code :(
  10. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    I do plan on theming for the TB. It's a lot more work. I think I will start off with some skins first.
  11. TRIKOTRET
    Offline

    TRIKOTRET New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Any screen shots

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  12. wingdo
    Offline

    wingdo New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    You mean, like the 4th line in the OP?

    SCREENSHOTS => CLICK HERE
  13. mabz350
    Offline

    mabz350 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone het caught in a boot loop
  14. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    Did you wipe before installing?

    Sent from my Thunderbolt
  15. mabz350
    Offline

    mabz350 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes I did wipe and I tried both dl links. Every time it freezes on the thunderbolt screen
  16. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    Mine didn't bootloop but I did have a lot of stuff left over from the previous ROM I was trying. I booted into recovery and wiped cache and dalvik 3 times, that took care of it.

    Sent from my Thunderbolt
  17. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wiped 3 times and im froze on the thunderbolt screen. I cant load into recovery everytime i try hboot loads up an update and i dont have a chance to scroll to recovery. Please help.

    Sent from my Motorola_i1 using DroidForums App
  18. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    djj624 can you turn off your phone? if not pull the battery. power back up the phone and hold the power button and volume down. that should let you choose to boot into recovery.
  19. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thats the thing when i pull the batt then vol down and pwr i get into hboot but it automatically loads the update, so i cant select recovery.

    Sent from my Motorola_i1 using DroidForums App
  20. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    Do you have a file called PG05IMG on your memory card? I think that's why it's running the update.
Search tags for this page

liquid thundersense v1.4

,
pg05img installation aborted