[ROM] *** Liquid Smooth ROMS 3.1 FOR MULTIPLE DEVICES ***

Discussion in 'Liquid' started by R3Ds, Nov 2, 2011.

  1. alexp1289
    Offline

    alexp1289 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there any possible way we can get roms for the droid razr?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  2. stumpie
    Offline

    stumpie New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I looked in liquids settings .. I can't find them . Can you point me in the right direction ? I'm trying to get Google music to work . It force closes when I try to open it . I read it might be because I have ads blocked .. Thanks
  3. jcwilliams
    Online

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    I don't think this rom has block ads option. If it does I havnt seen it. If someone finds it id like to know where it is too.

    And btw my google music app updated and worked fine. I hope others can get it to work. I like the app its slow to load if not on wifi though but its still good. Have you guys tried clearing data and cache from market via manage apps. Idk if it will help you but its worth a shot.
  4. QUAGMIRE
    Offline

    QUAGMIRE New Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i would say look in goodies/scripts/toggles but thats just me
  5. jcwilliams
    Online

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    That's just ad block for browser not the phone.
  6. QUAGMIRE
    Offline

    QUAGMIRE New Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    that is the only option to block ads no matter what you do app devs are implementing them java side and this method no longer works.
    but in a normal app it does block the ads
  7. jcwilliams
    Online

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    I use adfree blocks all ads from phone all apps and browser. Try it.
  8. QUAGMIRE
    Offline

    QUAGMIRE New Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    really people must learn to read goto adsfree in market and read the description it uses the same exact method as liquid is for blocking ads just adsfree host file must be much bigger then liquids.it is the standard for most electronic devices computers phones and so on if you add 123.123.321.1 to the hosts file then the add at that link will not come thru but if they build it native to the app it bypasses this method. as seen in pandora radio , scrabble, drag racing and a cpl others that i know off hand.

    if admod is the source that it calls for it has a traceback built in that sees it is being blocked and will close the app as seen in apple
    Last edited: Nov 17, 2011
  9. ufcfan72
    Offline

    ufcfan72 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    cell block 1
    I'm using the system ad blocker & it works fine for me. Ad block from the market screws up how the page loads on the browser

    Sent from my DROID using DroidForums
  10. drewrivera
    Offline

    drewrivera Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    No but then again I'm using tweet deck. Any 3g issues?

    Milestoner
  11. -iD
    Offline

    -iD New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    liquid is now including jrummy's ROM Toolbox in his distros; there's an adblocker as part of that package. terminal emulater is also included in there, which is why it's no longer a separate app in the /system folder.
  12. jeremyp969
    Offline

    jeremyp969 New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Help

    So I have a D1 and am running Liquid 3.1. It has been working flawlessly for a while now, however in the past few days it has taken a turn for the worse. Whenever I place or receive calls my phone starts vibrating. It will vibrate 5 or 10 times when I first hit send and put it up to my ear and during the call will vibrate a lot. I've gone into the Call settings and turned off all the vibrating options(vibrate on hang up, every 45 seconds, call waiting), but it doesn't help. I've selected and un-selected each option over and over to see if it would stick and it keeps vibrating. I can do a wipe, but don't want to if I don't have to.


    Anyone have any ideas?

    Thanks!
  13. JayR_
    Offline

    JayR_ Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I had alot of recieving/answering call issues. After i changed the lock style to tabs for answering calls i havent had issues. This may or may not help you just thought id mention it. Happy turkey day all!

    Sent from my DROID using DroidForums
  14. martytoo
    Offline

    martytoo New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How is this changed?

    Sent from my DROID using DroidForums
  15. JayR_
    Offline

    JayR_ Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Liquid settings>lockscreen>style>answer style i do believe

    Sent from my DROID using DroidForums
  16. martytoo
    Offline

    martytoo New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the quick answer. I don't see a tabs choice.

    Sent from my DROID using DroidForums
  17. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,936
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Somewhere In Pennsylvania...
    Should be sliders or something to that effect.
  18. JayR_
    Offline

    JayR_ Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Its there scroll up when you select answer style

    Sent from my DROID using DroidForums
  19. JayR_
    Offline

    JayR_ Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,108
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    And yes its sliders.

    Sent from my DROID using DroidForums
  20. martytoo
    Offline

    martytoo New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, I hope this works. It might be that the number of programs running in the background is an issue too.

    I have Crackle on my phone and don't use it. It sometimes is running in the background.

    Some are uninstalling the dsm program too.

    Sent from my DROID using DroidForums
Search tags for this page
liqui smooth 3. mb865
,

liquid shadow-ota-eng.v3.2.zip

,

liquid sholes-ota-eng.v3.2.zip

,
liquid sholes-ota-eng.v3.2.zip download
,
liquid smooth a855
,
liquid smooth d2lte
,

liquid smooth roms droid x

,
liquid vivow rom
,

liquid vivow-ota-eng.v3.2.zip

,

liquidsmooth rom for droid x

,

liquidsmooth usb mass storage

,

no custom ringtones liquidsmooth