Liquid lagging :(

Discussion in 'Liquid' started by elucid, Mar 2, 2011.

  1. elucid

    elucid Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Jose
    Ratings:
    +0
    At first Liquid was smooth for me, now it has become laggy even after a full wipe and installing 1.3 (stock kernel). I don't know what it could be. I press home and it takes 2-3 seconds or more to display the home screen. Similar lag in lauching other apps. Wiping the cache does not help. I've verified I am running at 1Ghz with setcpu.
     
  2. liquid0624

    liquid0624 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Disable compcache if you are having lag issues and see if they disappear
     
  3. elucid

    elucid Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Jose
    Ratings:
    +0
    Actually a reboot seemed to help. Is it by any chance disabled automatically on reboot?

    I disabled compcache in the Liquid menu. Do I need to reboot for it to take effect?
     
  4. liquid0624

    liquid0624 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Yes and pm still plz just wanna talk and help u
     
  5. elucid

    elucid Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Jose
    Ratings:
    +0
    Thanks you very very much. I was a pleasure chatting with you.
     
  6. liquid0624

    liquid0624 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5