Liquid Gingersense v1.6 Release

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by liquid0624, Aug 6, 2011.

  1. Daethian

    Daethian Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    St Louis Area
    Ratings:
    +0
    I had issues with TB as well. It only restored part of my apps, like possibly only the ones I got from Amazon. Even when I tried to manually restore one at a time it doesn't work. First time I've had this issue with TB.


     
  2. Daethian

    Daethian Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    St Louis Area
    Ratings:
    +0
    Follow up to my call answering issue:

    If my screen is already on, I get the option to answer the call.
    If my screen is off (phone is in standby), I do NOT get the option to answer the call.

    So gonna try to ride this out for a few days because I love this ROM.


    Is the constant prompting to use Wifi for apps a new 'feature' of Gingerbread or is this a ROM bug? The first time I installed this ROM I couldn't do anything because the Wifi Prompt kept cock blocking the SuperUser request for TB to run. I kept telling it NO but it kept popping back up. The second and third installs it didn't do this.
     
  3. xashaffer

    xashaffer Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Simply turn off your WiFi when you aren't going to be using it and that won't pop up anymore

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  4. damaxima

    damaxima New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Still having issues with this Rom it freezes up and reboot when I scroll thru the home screen everytime , what could be the cause , other than that its great , please help

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  5. borq646

    borq646 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    That really isn't a long term solution. Kind of ghetto.


    It's a great idea but it nags far too much. You can turn it off by going into WiFi Settings, hit the menu key, click Advanced, check Never auto turn on Wi-Fi.


    I wish it would remember if you press the "never use wifi" or whatever when near a known access point. Sadly, it doesn't and every time you open something it face rapes you.
     
    #29 borq646, Aug 12, 2011
    Last edited: Aug 12, 2011
  6. naitsirkc

    naitsirkc New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    My take.

    Ok, so I love your roms, but this one compared to 1.4 is lacking in my opinion. I LOVED the six bars of signal as opposed to four. Also, it would be nice if you could go back to the checkmark for wifi rather than having it open the wifi settings to have to enable and disable it. I don't know if people like that because then they can choose which network to connect to or so they can add networks easily, but I find myself wanting to enable/disable it a lot more to save battery than I find myself wanting to add, edit, or choose different networks, and it's more annoying to have that extra step in there. I really like the clear button towards the top of the notification bar in the pulldown window rather than the big one at the bottom of the notifications, I just feel like I would accidentally hit it a lot when trying to tap something else. But, I'm not used to it yet, so I'm probably just biased as of right now. Another thing is it would be nice if you could get rid of the alarm notification when an alarm is set. Because I have mine set every day and it's annoying because it's always taking up space telling me I have an alarm set when I know that I do all the time. The last thing is I HATE the paginated app drawer. Yeah, I got used to it in other roms, but I just love being able to smoothly scroll quickly all the way down when I need to. But I have a lot of apps, so maybe that's just me that finds it that way.

    And does anyone know if there's a way to set Personalize as the right 'soft key' in Rosie settings? And is there a patch out yet for this to enable landscape Rosie?
     
  7. borq646

    borq646 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    What about the people that DON'T always have an alarm on that would like to know that they didn't disable this alarm they had to set once?
     
  8. damaxima

    damaxima New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    After I coudnt get 1.6 to run after several attempts I decided to run through the entire sequence to see which one worked for me and which one I liked , I found that 1.4 is my new ROM its stable , its awesome , and I love the 3d effect , no issues at all

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  9. Daethian

    Daethian Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    St Louis Area
    Ratings:
    +0
    Thunderbolt is locking up a lot with this ROM. I think I'm rolling back to 1.4 as well.
     
  10. xashaffer

    xashaffer Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm wondering why so many have had issues with 1.5 and 1.6 while 1.4 is fine. I myself had constant reboots with 1.5 but 1.6 has been excellent. I would like some of the features back though like the 6 signal bars and un-paginated app drawer.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  11. shellybear136

    shellybear136 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i used liquid on my d1 and i finally decided to root my thunderbolt. i just have one question, does anyone have a problem with the speaker making a cracking sound when the screen turns on or off or did i do something wrong. i am liquid gingersense 1.6 and the radio the suggest. im new to roming my thunderbolt so in sorry if this issue has already been addressed but i cant find the answer anywhere.

    never mind. turned off screen lock sound. i believe that worked. why would anyone want that on
     
    #35 shellybear136, Sep 9, 2011
    Last edited: Sep 9, 2011
  12. dudeitsmattx

    dudeitsmattx Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Hey I need some help. I installed this Rom and it worked fine in till I went into Liquid tools. When I go into goodies then goto switch to a different theme app like mms or status bar it starts to load, then all the sudden it keeps popping up with some weird force close like "com.Android." and t just keeps popping up after I hit force close. I have to end up pulling the battery and restore my backup. Help?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
Search tags for this page

cameras that sense liquid