Liquid Gingersense v1.6 Release

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by liquid0624, Aug 6, 2011.

  1. Daethian
    Offline

    Daethian New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Louis Area
    Once again I can't answer phone calls :( I want to use this rom so bad too! I am on my 3rd install and thus time I didn't restore any system apps or data this time.
    Any suggestions?
  2. LtCenturio
    Offline

    LtCenturio New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, so I installed LGS v 1.6 and it said thank you for installing. The phone rebooted and went through the liquid animation to my home screen, however I have no signal and when I try and unlock the screen it freezes.

    Question is, what do I have to do now? I've tried to flash the MR2 radio download I have but it's still not working. Help would be appreciated. Thanks
    Last edited: Aug 11, 2011
  3. Razzia17
    Offline

    Razzia17 New Member

    Joined:
    Jun 19, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I installed 1.6 yesterday and TB'd all my apps back and market doctored them but the apps still say not installed on the market, but when I click them there they just say open not install. Not a huge deal but I can't update anything if it says not installed.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  4. damaxima
    Offline

    damaxima New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried the install again with a full wipe of everything and still couldn't get it to work , it would let me go thru the setup but when I start to stroll the homescreens it would freeze and start to continueing reboots and freezes , what am I doing wrong please help

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  5. Daethian
    Offline

    Daethian New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Louis Area
    I had issues with TB as well. It only restored part of my apps, like possibly only the ones I got from Amazon. Even when I tried to manually restore one at a time it doesn't work. First time I've had this issue with TB.

  6. Daethian
    Offline

    Daethian New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Louis Area
    Follow up to my call answering issue:

    If my screen is already on, I get the option to answer the call.
    If my screen is off (phone is in standby), I do NOT get the option to answer the call.

    So gonna try to ride this out for a few days because I love this ROM.


    Is the constant prompting to use Wifi for apps a new 'feature' of Gingerbread or is this a ROM bug? The first time I installed this ROM I couldn't do anything because the Wifi Prompt kept cock blocking the SuperUser request for TB to run. I kept telling it NO but it kept popping back up. The second and third installs it didn't do this.
  7. xashaffer
    Offline

    xashaffer New Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Simply turn off your WiFi when you aren't going to be using it and that won't pop up anymore

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  8. damaxima
    Offline

    damaxima New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Still having issues with this Rom it freezes up and reboot when I scroll thru the home screen everytime , what could be the cause , other than that its great , please help

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  9. borq646
    Offline

    borq646 New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    That really isn't a long term solution. Kind of ghetto.


    It's a great idea but it nags far too much. You can turn it off by going into WiFi Settings, hit the menu key, click Advanced, check Never auto turn on Wi-Fi.


    I wish it would remember if you press the "never use wifi" or whatever when near a known access point. Sadly, it doesn't and every time you open something it face rapes you.
    Last edited: Aug 12, 2011
  10. naitsirkc
    Offline

    naitsirkc New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Illinois
    My take.

    Ok, so I love your roms, but this one compared to 1.4 is lacking in my opinion. I LOVED the six bars of signal as opposed to four. Also, it would be nice if you could go back to the checkmark for wifi rather than having it open the wifi settings to have to enable and disable it. I don't know if people like that because then they can choose which network to connect to or so they can add networks easily, but I find myself wanting to enable/disable it a lot more to save battery than I find myself wanting to add, edit, or choose different networks, and it's more annoying to have that extra step in there. I really like the clear button towards the top of the notification bar in the pulldown window rather than the big one at the bottom of the notifications, I just feel like I would accidentally hit it a lot when trying to tap something else. But, I'm not used to it yet, so I'm probably just biased as of right now. Another thing is it would be nice if you could get rid of the alarm notification when an alarm is set. Because I have mine set every day and it's annoying because it's always taking up space telling me I have an alarm set when I know that I do all the time. The last thing is I HATE the paginated app drawer. Yeah, I got used to it in other roms, but I just love being able to smoothly scroll quickly all the way down when I need to. But I have a lot of apps, so maybe that's just me that finds it that way.

    And does anyone know if there's a way to set Personalize as the right 'soft key' in Rosie settings? And is there a patch out yet for this to enable landscape Rosie?
  11. borq646
    Offline

    borq646 New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    What about the people that DON'T always have an alarm on that would like to know that they didn't disable this alarm they had to set once?
  12. damaxima
    Offline

    damaxima New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After I coudnt get 1.6 to run after several attempts I decided to run through the entire sequence to see which one worked for me and which one I liked , I found that 1.4 is my new ROM its stable , its awesome , and I love the 3d effect , no issues at all

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  13. Daethian
    Offline

    Daethian New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Louis Area
    Thunderbolt is locking up a lot with this ROM. I think I'm rolling back to 1.4 as well.
  14. xashaffer
    Offline

    xashaffer New Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm wondering why so many have had issues with 1.5 and 1.6 while 1.4 is fine. I myself had constant reboots with 1.5 but 1.6 has been excellent. I would like some of the features back though like the 6 signal bars and un-paginated app drawer.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  15. shellybear136
    Offline

    shellybear136 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i used liquid on my d1 and i finally decided to root my thunderbolt. i just have one question, does anyone have a problem with the speaker making a cracking sound when the screen turns on or off or did i do something wrong. i am liquid gingersense 1.6 and the radio the suggest. im new to roming my thunderbolt so in sorry if this issue has already been addressed but i cant find the answer anywhere.

    never mind. turned off screen lock sound. i believe that worked. why would anyone want that on
    Last edited: Sep 9, 2011
  16. dudeitsmattx
    Offline

    dudeitsmattx New Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    Hey I need some help. I installed this Rom and it worked fine in till I went into Liquid tools. When I go into goodies then goto switch to a different theme app like mms or status bar it starts to load, then all the sudden it keeps popping up with some weird force close like "com.Android." and t just keeps popping up after I hit force close. I have to end up pulling the battery and restore my backup. Help?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  17. drew
    Offline

    drew New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati, OH
    I agree - ghetto.

    This is the only thing I really don't like about the ROM. I need 4G at work, because we block so many things at work (Pandora, Facebook). So it's ALWAYS asking if I want to use Wi-Fi. Very annoying.
  18. xashaffer
    Offline

    xashaffer New Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So yeah a few days ago my camera and camcorder apps quit working and Google Talk crashes on startup and whenever I try to launch it. I just tried a complete wipe and reinstall of LGS 1.6 and all of the above still happens. Any suggestions? I was thinking it was the ROM but it ran great for so long and now I'm thinking my camera may have died on my phone

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  19. drew
    Offline

    drew New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati, OH
    Your camera is not fried. I had the same problem and was able to resolve it. Read the thread here.

    It is a known issue: Camera Fried? - Page 3
  20. xashaffer
    Offline

    xashaffer New Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OH THANK GOD lol. You just saved me a ton of time and trouble drew. And I even see it fixes the GTalk issue so its perfect. About to flash it now.

    I know its not exactly a fix but you can turn off your WiFi when you won't be around a wifi spot and it won't ask you. I always turn off my WiFi when its not being used anyways to save a little battery.
    Last edited: Sep 13, 2011
Search tags for this page

cameras that sense liquid