Liberty V0.6 Released!

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by berto1014, May 30, 2011.

  1. saywhaa

    saywhaa Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    this is what made me run the customizer to try and get the sync to work. it broke my signal. now doing a full wipe and trying to reinstall.
     
  2. bodean

    bodean Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    Wow, customizer ruined your signal? Might have to stay away from running that then.
     
  3. saywhaa

    saywhaa Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    its actually the 2nd time the customizer has messed me up.

    i hope the accounts issue gets resolved not via customizer.

    wiped data/cache and i have signal again, lets try this customizer again.
     
  4. Fanatic1074

    Fanatic1074 Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Nashville Area
    Ratings:
    +0

    Were they suppose to fix it in 0.6? I thought that Google blocked the facebook app from syncing the facebook data. If this is fixed in 0.6 imma download it right now :). I was going to wait for a final release.
     
  5. Isaiah

    Isaiah Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ive got titanium pro, but i still hate wiping (especially if its for nothing), so lemme know if the wipe fixed the FB thing, please?
     
  6. mcneilmoe

    mcneilmoe Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Huntington, WV
    Ratings:
    +0
    just flash from 0.5. wipe data and cache. itll work perfect.. havent dont it yet because i have a d2, but cant wait for .596 to come out because 0.6!
     
  7. meshdub

    meshdub Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I think he meant Blur FB sync. The official FB app still doesn't sync contacts :(
    Which makes me think... Didn't Google keep the functionality on Nexus One FB app because it came preloaded? Could it be pulled from there?
     
  8. Isaiah

    Isaiah Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yup, im talking about blur... ew.
     
  9. saywhaa

    saywhaa Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    seems to be working after i ran the customizer again. in the past when they first put out the customizer ive noticed that you can only run it once (for me at least) and if i ran it a second time without a full wipe it would mess things up. but slowly but surely some of my contacts are linking with facebook
     
  10. Isaiah

    Isaiah Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yeah, and the customizer crashes/resets when the phone gets rotated so i've done a few, 1-and-a-half customization. wiping now, thanks for the info!
     
  11. Fanatic1074

    Fanatic1074 Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Nashville Area
    Ratings:
    +0

    Well not exactly. I hate everything about Blur. I just wanted to be able to sync the facebook pictures to my contacts. You could do this with 2.01 but now u cannot.
     
  12. searayman

    searayman Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    938
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    if your unemployed why do you have a smartphone..... :icon_ nono: