liberty v.9 total failure

Discussion in 'Motorola Droid X' started by greeenie, Jul 24, 2011.

  1. greeenie
    Offline

    greeenie New Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Loaded liberty v9 tonight from sd. everytime i boot the phone, i get a failure with voice commands, messaging and i cannot load into bootstrap or recovery. very frustrated... conneted usb, no recognition, os seems fried.

    any ideas?
  2. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    Did you wipe data, cache and dalvik cache?

    SSX v2.0
  3. greeenie
    Offline

    greeenie New Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no, i think that was the problem, i wiped dalvik but not the system. i finally got into recovery(thank god) and reloaded after a complete wipe. back up and running
  4. jbhuskers
    Offline

    jbhuskers New Member

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It took me three or four wipes and etc to get 0.9 to work right, my biggest problem was the camera, what I did was format my SD card too, and from that point most of my problems have been solved.
  5. WilfulHippo
    Offline

    WilfulHippo New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had the same problem with the no USB connection I just went into running processes and killed USB host and restarted and it worked try that and sbf or whatever

    Sent from my DROIDX using DroidForums