Liberty Toolbox 1.1.1

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by nmtuna, Feb 5, 2011.

  1. nmtuna
    Offline

    nmtuna New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Marlboro, MA
    Hi,

    So far so good on Liberty 1.5, however I still can't get the Toolbox to work. I'm on the latest version and it still doesn't work.

    I"m trying to install the Blur Camera app, as an example, when I click it, I get the pop up for Downloading, this lasts for a second, then I get a pop up that says Error. It's the same for anything that I try to install. I also have tried on 3G and WiFi, on either.

    I have cleared data, rebooted, all the basic stuff, nothing. It hasn't worked on the native toolbox that came with 1.5, then 1.1, and now 1.1.1
  2. Rxforyour7
    Offline

    Rxforyour7 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Use a file manager and navigate to liberty/add ons. Delete the blur camera zip and download. Be patient it may take a min

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  3. nmtuna
    Offline

    nmtuna New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Marlboro, MA
    I only have an empty downloads and empty install_complete in my Liberty folder on my SD card.
  4. Jaxidian
    Offline

    Jaxidian Team FreeMyMoto Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    556
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indianapolis
    Uninstall the Liberty Toolbox and then reinstall from the Market.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  5. nmtuna
    Offline

    nmtuna New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Marlboro, MA
    That worked thank you!!

    Sent from my DROIDX using DroidForums App