Liberty to Fission

Discussion in 'Droid 2 Global Roms' started by Seanglew, Jun 20, 2011.

  1. Seanglew

    Seanglew New Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    SEATTLE
    Ratings:
    +0
    I've been trying to switch my Liberty rom back to Fission. And it just stuck at the start up screen. I left it over night nothing's changeed. You guys have any ideas what I should do?
     
  2. clouse2013

    clouse2013 Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +0
    Either restore a backup of your stock rom (assuming you made a backup of stock via clockwerk before flashing liberty) and then reflash fission. Or if you dont have a backup of stock you may have to SBF. if you need instructions on how to do that just pm me.
     
  3. xxxtncxxx

    xxxtncxxx New Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Here is sbf link if you need it, its simple.
    http://www.droidforums.net/forum/droid-2-global-hacks/147264-official-2-4-330-d2g-sbf-tbh.html

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  4. Seanglew

    Seanglew New Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    SEATTLE
    Ratings:
    +0
    Thank you, guys! It took me a few trys but it works.
     
  5. josselinsdaddy2011

    josselinsdaddy2011 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can someone post a download link for liberty that actually works?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  6. Asphyx

    Asphyx Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Vegas - New York
    Ratings:
    +0
    In order to use Liberty you need to find the Romer Patch that will allow D2 Roms to function (everything but the sensors) on a D2G.

    Liberty doesn't work for you because it is written for a different phone.
    There is no full D2G release that I know of, everyone who has tried liberty did so via the Romer patch by the GetRDone team.
     
  7. josselinsdaddy2011

    josselinsdaddy2011 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I flashed liberty and the romer tool....the 4 bottom buttons stay lit after I lock the screen. Any suggestions?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
Search tags for this page

droidx - fission vs liberty