1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Liberty to Fission

Discussion in 'Droid 2 Global Roms' started by Seanglew, Jun 20, 2011.

  1. Seanglew
    Offline

    Seanglew New Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SEATTLE
    I've been trying to switch my Liberty rom back to Fission. And it just stuck at the start up screen. I left it over night nothing's changeed. You guys have any ideas what I should do?
  2. clouse2013
    Offline

    clouse2013 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    Either restore a backup of your stock rom (assuming you made a backup of stock via clockwerk before flashing liberty) and then reflash fission. Or if you dont have a backup of stock you may have to SBF. if you need instructions on how to do that just pm me.
  3. xxxtncxxx
    Offline

    xxxtncxxx New Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Here is sbf link if you need it, its simple.
    http://www.droidforums.net/forum/droid-2-global-hacks/147264-official-2-4-330-d2g-sbf-tbh.html

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  4. Seanglew
    Offline

    Seanglew New Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SEATTLE
    Thank you, guys! It took me a few trys but it works.
  5. josselinsdaddy2011
    Offline

    josselinsdaddy2011 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can someone post a download link for liberty that actually works?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  6. Asphyx
    Offline

    Asphyx New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Vegas - New York
    In order to use Liberty you need to find the Romer Patch that will allow D2 Roms to function (everything but the sensors) on a D2G.

    Liberty doesn't work for you because it is written for a different phone.
    There is no full D2G release that I know of, everyone who has tried liberty did so via the Romer patch by the GetRDone team.
  7. josselinsdaddy2011
    Offline

    josselinsdaddy2011 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I flashed liberty and the romer tool....the 4 bottom buttons stay lit after I lock the screen. Any suggestions?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
Search tags for this page

droidx - fission vs liberty