1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Liberty themes for GB 0.5 and Netflix

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by en28so, May 18, 2011.

  1. en28so
    Offline

    en28so New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    483
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Antonio TX
    Is anyone running any themes on V0.5 and not having problems with Netflix? I ask because I tried to install a theme, and after that, Netflix stopped working. It might have been my mistake because I didn't wipe the cache first maybe? Thanks for any replies.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  2. SupraRZ95
    Offline

    SupraRZ95 New Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Shouldn't be that. Dunno have had hc for lgb .5 and it worked when I flashed jrummys Netflix fix zip but that was after I had my theme

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  3. joeyboots13
    Offline

    joeyboots13 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm on .5 with stealth theme. Netflix works great! But I did run jrummy's froyo fix beacause nothing would load before that. Don't ask me why it worked I'm just glad it did!!

    ~sent from my DX using brain control~
  4. DroidXcalibur
    Offline

    DroidXcalibur New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    on a tangent .... is there an app for watching netflix, or are you doing this another way??? (I've been waiting for a netflix app!)
  5. kilahimm
    Offline

    kilahimm New Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  6. astaticskyline
    Offline

    astaticskyline New Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Syracuse, NY
    Hey

    First Post! :) I am a Noob at most of this stuff.

    OK, I applied the netflix .zip file through clockwork - downloads - netflix.zip, and now my liberty will not bot up. I believe i had the latest liberty mod, perhaps it is not quite Gingerbread, however my question is, how to fix this?

    Do I use clockwork to browse to a liberty.zip file, or what? I have no backup through clockwork, apparently. And if I use the update.zip that's on my SDCard, still no success.

    Stuck, and not sure how to fix?
  7. kilahimm
    Offline

    kilahimm New Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you still have the liberty version you initially installed on your sdcard then perform a system wipe and reinstall liberty from clockworkmod. If not you should be able to download the version of liberty you were running before to your sdcard from a computer. Unfortunately since you don't have a backup this will set you back to fresh out of the box liberty. Worst case scenario you'd have to sbf, but it doesn't sound like your there yet.
  8. astaticskyline
    Offline

    astaticskyline New Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Syracuse, NY
    Thanks, Believe it or not all I needed to do was install the .zip from the Liberty folder. Pulled back all my settngs. I love Liberty.