Liberty settings causing force close

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by brmk226, Mar 20, 2011.

  1. brmk226
    Offline

    brmk226 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Running liberty 1.5. Whenecer I go to liberty settings under the settings app it force closes whay could I do about that?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  2. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Did you wipe data/cache when you flashed it? Is it the liberty toolbox or what that fc'ing?

    Sent from my RubiXed D2G
  3. brmk226
    Offline

    brmk226 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The first time I flasher liberty I didn't wipe data and cache and I got in a boot loop but I did it again and the second time I did wipe it. And I didn't get a liberty toolbox the the one that was there after I flashed liberty
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    The toolbax comes with the install. What's freezing then, the actually settings menu?

    Sent from my RubiXed D2G
  5. syoung300
    Offline

    syoung300 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Getting the same thing as the thread creator. I was only getting FC on certain parts of Liberty settings. I updated Liberty Toolbox to 1.1.2 from the 1.0 that comes with 1.5....I can say that its worse after updating toolbox, I can't even open settings.

    Yes to Wiping data/cache.
  6. taebox
    Offline

    taebox New Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Getting the same thing, just wiped data/cache, no change. Didn't start until I installed the Oreo theme. I did it without the wipe, then tried with, no difference. Going to reflash whole rom.
  7. taebox
    Offline

    taebox New Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oops. This thread is for 1.5, i'm using 2.0.1.
  8. Koveleski
    Offline

    Koveleski Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Poughkeepsie
    If Oreo wasn't updated to the adjusted Settings.apk from 2.0.1, then it will cause FCs. Pretty much any theme that hasn't been updated since 1.5 will have issues with Settings.
Search tags for this page
alliance rom messaging app force close
,

liberty settings force close