Liberty/romer questions

Discussion in 'Droid 2 Global Roms' started by tRu3_sKiTz0, Apr 17, 2011.

  1. tRu3_sKiTz0
    Offline

    tRu3_sKiTz0 Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    QUESTIONS ANSWERED, ISSUES RESOLVED, MODS PLEASE DELETE...

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  2. Bense
    Offline

    Bense New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe you should have left the question up and then posted what you found the resolution to be.
  3. tRu3_sKiTz0
    Offline

    tRu3_sKiTz0 Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My question was answered via pm. The question was regarding the version grd romer tool. Always use the most recent version. I didn't realize that I had an old version. This thread has become clutter on the forum and I would like it too be removed. Simple as that.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  4. mseveso
    Offline

    mseveso New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I installed the Liberty Rom and then installed another rom. Before installing the second one i have wiped the device and deleted all cached information but for some reason when i boot up my device im still showing the splash screen for Liberty.

    How can i get rid of it.

    I am currently running GummyJAR Rom
  5. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Use the liberty toolbox and replace the boot animation with one in it or manually install one....

    Sent from a D2G running my rom
  6. Xplorer4x4
    Offline

    Xplorer4x4 New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Evansville,IN
    or SBF to stock(dont forget to wipe after you do), apply the OTA update, and then flash the rom you want to use. This will ensure you get the custom boot animation for the new rom instead.
  7. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    This is the third time you've asked this question. Please ask your question one time in the proper thread. You cannot continue to hijack these threads, if you continue your will receive an infraction.
  8. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Sbf doesnt remove the liberty boot logo, just the boot animation.

    Sent from a D2G running my rom