1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

liberty and themes on d2g

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by Jeffykite, Feb 13, 2011.

  1. Jeffykite
    Offline

    Jeffykite New Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'm thinking of flashing liberty on my d2g with the new d2 romer thing.
    can i use themes and such specifically made for the liberty d2 rom without bricking my phone?

    also, i have another unrelated question. i'm getting a macbook pro tomorrow, can i connect my droid with it without having any problems?
  2. Psj77
    Offline

    Psj77 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im using liberty and themes work fine for me, I definitely suggest flashing liberty. its way better than fission!! I also have a macbook and my phone connects fine

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  3. biknut1
    Offline

    biknut1 New Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Richmond, K
    Liberty

    PSJ- did you install Liberty with the new ROMmer thing, or did you do it the "old fashioned way"?
  4. Jeffykite
    Offline

    Jeffykite New Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i haven't installed it yet, i'm still using the stock rom.
  5. TwoBuells
    Offline

    TwoBuells New Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    I want to try this next.
    I really like the Third eye them on Fission
    So...I'm going to try (again ) flashing Liberty 1.5 Rom w/third eye theme
    Last edited: Feb 13, 2011
  6. wilboy
    Offline

    wilboy New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    684
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Huh??Anyway,lemme know d outcome! Oh yeah Thanks for the PM! Jaz woke up and still sleepy!! lol
  7. Jeffykite
    Offline

    Jeffykite New Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    sorry if i sound stupid, but would someone make up a little tutorial on what i should download and how to install everything to get liberty on my d2g?
  8. Psj77
    Offline

    Psj77 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I used the new romer, its the only way to apply any rom besides fission. But I followed the tutorial in the thread which is to make a nandroid backup, clear data/cache, intall the liberty 1.5 zip, d2g romer zip, and the sensors zip. All of this is done through clockwork recovery mode. Make sure to read the thread and understand what everything means. I also suggest getting titanium backup since a new rom gets rid of everything.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  9. TwoBuells
    Offline

    TwoBuells New Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    Yea I might try it tomorrow after work.
  10. wilboy
    Offline

    wilboy New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    684
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Are you not having problem w/ a known issue/s(about sensor) etc..?
  11. wilboy
    Offline

    wilboy New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    684
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I hear ya!!:)
  12. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Psj77 have you tried installing themes from liberty toolbox?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  13. Psj77
    Offline

    Psj77 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My sensors are off and I've experienced no issues so far. Im running the cyan galaxy theme from the toolbox and it works great

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  14. daddyapp
    Offline

    daddyapp New Member

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you have to go back to the D2G stock rom b4 installing the romer/sensors? Im running fission v2.4.3 and want to venture out to liberty rom thanks in advance
  15. daddyapp
    Offline

    daddyapp New Member

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've already downloaded romer v5 and sensor haven't gotten the liberty rom yet
  16. sudod2g
    Offline

    sudod2g New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California

    I wonder what is up with my toolbox, I can install everything else, but I have to manually download them.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  17. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    I tried to make sure i didnt miss anything when i wrote up that tutorial.... seems i didnt =D

    I used 1.0 just to avoid all of the bugs with 1.5. The only theme that doesnt work for me is linear, it leaves your phone locked with no way to unlock it. I know for a fact the gb theme works, not sure about the others though.

    Sent from my Liberated D2G
  18. fathcarter
    Offline

    fathcarter New Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    A little help fellas! So I might need to sbf but for some reason I can't install liberty 1.5 on my dg. It gives me an error. 1.0 works fine. I have it up and running. But 1.5 wont. Weird. I was coming from fission?? Any ideas? Also on apex when I go to set up after flash, I can't get past the "touch the droid" to log in"

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
  19. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Not sure about 1.5... as for apex, if I remember correctly its an incomplete rom and has to be flashed over another rom (only clear cache). Also, why would you need to sbf if it just wont let you flash 1.5?

    Sent from my Liberated D2G
  20. fathcarter
    Offline

    fathcarter New Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Idk. I have heard other post where 1.5 is wrking. And apex was working on the d2g. I figured sbf becaused I have flashed so many different times that I just need to start fresh.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
Search tags for this page

d2g apex