liberty 2.0 and tiger emulators

Discussion in 'Liberty ROM D3' started by anthrpicdecadnce, Dec 1, 2011.

  1. anthrpicdecadnce
    Offline

    anthrpicdecadnce New Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    liberty 2.0 and scaling issues with some apps

    I noticed after i flashed liberty 2.0 my tiger emulators (nes,gameboy color,etc) werent scaled properly. Maybe the pictures will explain.... View attachment 43034 View attachment 43035
    whats causing this? How can this be remedied? The virtual buttons end up bunched up over the play area making the emulators useless...

    I wiped data, cache, dalvik cache, and system before i flashed the rom. It was a clean install, and everything works. Except this. I may go back to sd2 until this is solved....

    Edit: i guess this is affecting more than just my tiger emu's. Could a moderator change the name of this thread to "liberty 2.0 and scaling issues with some apps"? Thank you
    Last edited: Dec 1, 2011
  2. dtdlurch
    Offline

    dtdlurch New Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kennesaw, GA
    I've noticed the same thing on several apps. No clue what's going on.....hope someone knows something. Would be nice to have a fix.
  3. anthrpicdecadnce
    Offline

    anthrpicdecadnce New Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Bringing the lcd density up to 270 seems to alleviate the issue... but now my phone looks chunky and the lock buttons dont match up with the door anymore. I really like that sliding door... :(. Whats going on??
    Last edited: Dec 1, 2011
Search tags for this page

tiger emulators for htc