Liberty 1.5 Toolbox: Does Not Download Themes

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by alershka, Feb 4, 2011.

  1. alershka
    Offline

    alershka New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    I have been at this all day today. I have tried countless times to download themes via the toolbox. Yesterday, theme files were being downloaded but clockwork indicated they were corrupt. Today I get a message that indicates that the theme is being down loaded and installed. Within a few seconds, the phone boots into clockwork and indicates the file does not exist. I have tried different themes, downloading from wifi, downloading with 3g and downloading right after rebooting. Nothing is working. Any ideas?


    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  2. Rxforyour7
    Offline

    Rxforyour7 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Use a file manager to navigate to the liberty folder on your sd card. Delete the themes and redownload through the toolbox. Also be patient...it may take a little while.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  3. alershka
    Offline

    alershka New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    When I navigate to that folder it is empty. Im not sure what i am doing wrong. Is it normal for the tool box to not download a file but still initiate clockwork?

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  4. Jaxidian
    Offline

    Jaxidian Team FreeMyMoto Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indianapolis
    Ratings:
    +0
    Are you closing the toolbox while its still downloading? That would repeatedly corrupt it.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  5. CD95YJ
    Offline

    CD95YJ Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    868
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado, USA
    Ratings:
    +1
    I'm not certain it would work, but you could delete your existing download subfile and make a new one to see if that fixes your issue. But yeah if your backing out of the toolbox prior to the theme being downloaded it will corrupt the file.

    Have you tried rebooting into cwm and wiping the cache? You could also try wiping the dalvik cache (note if you wipe the dalvik cache you will have a longer boot time so don't freak out)

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  6. alershka
    Offline

    alershka New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    Nope. I click the theme, it indicates its starting to download, the phone boots into recovery automatically, then clockwork indicates that the file doesn't exist. The only interaction I have is clicking on the theme to download it.
     
  7. alershka
    Offline

    alershka New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    Cleared both caches. Renamed the liberty folder on my sd card. I turned off my over clock and under volt. Same exact thing. I can not download/install themes.
     
  8. jawonder
    Offline

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    I was having some problems with mine also , i was getting a lots of FC's and some of the stuff in the toolbox wasn't working all i did was flash the rom again over the one i had no wipe no nothing and if you had a theme just flash the theme again . Mine is good now after i did that , if you are still having problems after that just uninstall the tool box and go into the market and download the one from there .
     
  9. alershka
    Offline

    alershka New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    Ok, I tried deleting the toolbox and reinstalling. That didn't work. I then reinstalled 1.5 over top. Progress! The theme download actually lasted longer than a few seconds. I waited 5 minutes, then my phone rebooted into clockwork. The theme installed. So it appears to be fixed.

    Thank you everyone for your help with this. Next time I have strangeness, I will reinstall the rom.
     
  10. jawonder
    Offline

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    You welcome man everyone needs help at some point , glad you got it fixed .
     
    Last edited: Feb 4, 2011
  11. uberbdon
    Offline

    uberbdon Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Phoenix
    Ratings:
    +0

    Be more specific. What'd you do to install liberty?
     
  12. jawonder
    Offline

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    Try this delete the tool box you have then go into the market and search for liberty toolbox and download it and try the themes again if that doesn't work then flash the rom again atop of what you have don't wipe or anything just flash and then see if that works .
     
  13. fizzoyster
    Offline

    fizzoyster Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    maryland
    Ratings:
    +0
    sorry to bring up an old thread but im having the same exact issue. Clicking the theme to see if it will download and it reboots and says the file doesnt exsist. i tried to uninstall liberty toolbox then re-install from the market, didnt work. Then flashed black to stock rom, flashed black to liberty, then re flashed liberty, still no gold. any suggestions?
     
  14. senfoo
    Offline

    senfoo Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ditto! same issue here, no matter what i do.

    *edit - noticed something strange. just for ****s, i tried d/ling the linear theme and it works, but if i try revo or gala, no go. weird? or are there updates going on?

     
    Last edited: Mar 23, 2011
  15. fizzoyster
    Offline

    fizzoyster Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    maryland
    Ratings:
    +0
    Senfoo, try deleting the liberty folder, then uninstalling liberty toolbox, download it again from the market, then reboot and try to download a theme. I've read its worked for other people on other forums, but it didn't work for me. Something else interesting I noticed is I helped my friend download liberty and his toolbox works fine. The only difference is that I downloaded the rom straight to my phone and for his, I transfered liberty to his phone from his computer.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
Search tags for this page

different themes download

,

rom tollbox theme indir