LGB v0.7 & Google Music

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by ThaiBoy02, Jun 6, 2011.

  1. ThaiBoy02

    ThaiBoy02 Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Whenever I try to play music on LGB v0.7 my phone reboots? Is this a known issue and has it been resolved?
     
  2. Ryphez

    Ryphez New Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mine just force closes everytime I try to play music from online.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  3. djstnick

    djstnick Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Mine force closes sporadically, Sometimes it will stream fine, but if I try to resume playing a shuffled playlist, it will force close when it changes song. Don't know if this is a Google Music issue or a Liberty issue
     
  4. djstnick

    djstnick Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just did a little bit of research and apparently the force closes are due to adds being blocked. I'll re-enable adds and see if it makes a difference.
     
  5. MaDxCrEaM

    MaDxCrEaM New Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes, I had the issue until I turned ads back on. Kinda sucks. Wonder if someone can come up with a solution with it working with ads being blocked.
     
  6. Smack77

    Smack77 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ads keep it free, if everyone starts avoiding the ads we will have to pay for everything. Are the ads that much of an annoyance in Google Music? I don't use it so I don't know.
     
  7. MaDxCrEaM

    MaDxCrEaM New Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I haven't seen any ads though in the actual program. Not sure. I've used it slightly, not alot yet. Just got the invite couple days ago.
     
  8. ThaiBoy02

    ThaiBoy02 Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So I have to renable ads?? How do I do this?
     
  9. mattv111

    mattv111 Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Greenville, NC
    Ratings:
    +0
    How do you enable ads? I don't see any option to do that?