LGB 1.42 (qand others) Bluetooth Issue

Discussion in 'Liquid' started by Kin, Mar 23, 2011.

  1. Kin

    Kin New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Question for anyone who has had the same problem,

    I've tried several gingerbread roms and have the same problem with all of them. I really prefer LGB and it seems the support here is really good so I figured I'd ask here.

    Every GB rom I've tried has issues connecting with bluetooth. The thing is, it works, but only sometimes. I use A2DP BT audio in my car as my main music source so it's really important to me. With Froyo, my car would auto pair with my phone perfectly fine without any other input, but with GB it fails to pair rather often. I've figured out that if my screen is on (home screen) it always pairs, but when it's off it almost never does. This could be a kernal issue I suppose, but I've only noticed it with GB roms, so that is what leaves me wondering.

    Just wondering if anyone else has had this issue and any luck resolving it, thanks a lot you guys rock dancedroid
     
  2. Kin

    Kin New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No one?

    Also, want to add that once its connected it does not disconnect, it's only the initial connection.
     
  3. donelam304

    donelam304 Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Charleston, W. Va.
    Ratings:
    +0
    I have had the same issues with GB. In my vehicles, on my motorcycle helmet system, and linking via BT for apps like bump. I love all the other features of GB, it just makes it really inconvient with the BT issues.
     
  4. samiusmc

    samiusmc Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    754
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    I sometimes have problems connecting to my Motorola T505. When I do, I have to turn off Bluetooth and turn it on again. It connects after that.
     
  5. donelam304

    donelam304 Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Charleston, W. Va.
    Ratings:
    +0
    Tried that several times too. It still is a pain a lot of the time.
     
  6. Kin

    Kin New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Crap this doesn't sound good :(

    I use it for both my car and soon my motorcycle's new BT helmet as well (Vega Vtune). Hopefully this gets resolved. Try being on a homescreen (not lockscreen) before you connect, it seems to work for me as a work-around.
     
  7. donelam304

    donelam304 Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Charleston, W. Va.
    Ratings:
    +0
    I have the Cardo Scala Rider Q2 headsets. I messed with them for over an hour and with my truck for an hour and I got it to connect to 1 time to the Cardo. And then it kept trying to auto dial numbers.

    Another thing I have noticed, my internet browsers are kicking me off the app ebuddy. And is running super slow.
     
  8. kodiak799

    kodiak799 Gold Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    5,862
    Likes Received:
    703
    Trophy Points:
    258
    Ratings:
    +861
    I've had that issue. Not sure it's just GB, though. Usually I delete the remembered setting and re-pair when flashing a new rom and that seems to work.

    While we're on the subject, is anyone else experiencing the disappearing Home button functionality? I suspect it's something in Titanium being restored that GB doesn't like.
     
  9. ohcop72

    ohcop72 Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hate to throw a glimmer of hope in here but, I have a Plantronics device I use for BT in my truck for calls and listening to Pandora through my radio. Paired up fine and works flawlessly and have been running LGB 1.4 and 1.42

    Maybe I am just lucky??
     
  10. whippleman

    whippleman Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +23
    I have no problems connecting to my stereo with bluetooth.
     
Search tags for this page
galaxy s2 and scala rider problems
,
how to pair scala rider to samsung s4
,

motorola droid 4 compatible with vega vtune motorcycle helme

,

pairing samsung s2 with scala rider 2

,
pairing scala rider q2 and samsung galaxy s3
,
scala g9 connection to a galaxy s4
,
scala q2 samsung galaxy s3
,
scala rider q2 galaxy s3
,

scala rider q2 samsung galaxy s3

,
scala rider teamset pro and galaxy s3