LGB 0.5 not booting into bootstrap or recovery

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by ManOfSteele, May 14, 2011.

  1. ManOfSteele
    Offline

    ManOfSteele New Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I need some help. I cannot boot into either bootstrap or recovery. I tried uninstalling bootstrap and reinstalling it, I tried installing it via the Liberty toolbox, but still to no avail. Whenever I try to boot into either of them I get the Liberty fist logo, and then a black screen. It doesn't turn off, just black. Can someone tell me what's going on?
     
  2. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,436
    Likes Received:
    599
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +607
    I've seen some fix that by turning off usd debugging.

    Sent by the Unbrickable DROID
     
  3. ManOfSteele
    Offline

    ManOfSteele New Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yup, that did it. Thanks!
     
  4. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,436
    Likes Received:
    599
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +607
    No problem, happy to help.

    Sent by the Unbrickable DROID