1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

LEDs not working? Not just on CM.

Discussion in 'Koush' started by budmonster, May 4, 2010.

  1. budmonster
    Offline

    budmonster Guest

    I've tried several times to flash CM and my LEDs still don't work. Not for missed calls or text messages. Any idea. It's a no go even on Bugless Beast too. I don't know whats wrong?
  2. ldimick
    Offline

    ldimick New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wonder if you have some setting app (Spare Parts etc) that are causing your problem.
  3. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Data wipe then reapply BB.
  4. budmonster
    Offline

    budmonster Guest


    Spare Parts is installed, came with the ROM.
  5. budmonster
    Offline

    budmonster Guest

    I've wiped twice then installed CM two or three times already. Same with Buggless Beast. Hmmm:mad:
  6. Hexus
    Offline

    Hexus New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    do you have an app installed like handcent or chomp sms?
  7. droiddadi
    Offline

    droiddadi New Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    same here never worked with CM 5.0.6.2. I never fiddled with spare parts. Upgraded to BB v1.0 with wipe data and cache still no go.
  8. Hexus
    Offline

    Hexus New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    have you also looked under call settings to make sure there's a check in "missed call LED notify"?

    and under settings for texts > notification settings > blink LED ?

    also like posted above, apps can screw it up too, like missed call, handcent, etc....
  9. droiddadi
    Offline

    droiddadi New Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Under call settings there is no such option. No LED for missed calls for me and for anything except battery is below 10%
  10. budmonster
    Offline

    budmonster Guest

    i dont have hancent or any 3rd part text app.
  11. budmonster
    Offline

    budmonster Guest

    i have everything possible checked.
  12. blamejake
    Offline

    blamejake New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Like you, budmonster, my LEDs have not been working. Same CM 5062. Checked everything and gave up. When I have some free time I'll try out other ROMs.
  13. gregbridwell
    Offline

    gregbridwell New Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Go to settings>sound&display and put a check in box next to Pulse Notification light.
    I'm using Cyanogen 5.0.6.2. I wasn't getting LED notifications either and checked this even though the MotoDroid obviously doesn't have a track ball! Any who, this seemed to solve the problem because my LED notifications are fine now.
  14. silvasrt4
    Offline

    silvasrt4 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Very nice, was just about to join the party, but then i read the above post. mine was already check, but i uncheck and rechecked it and now it works. i also checked the other pulse setting just incase, but either way, that is a confirmed fix.

    --thanks
  15. vessej
    Offline

    vessej Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southern California
    i had the same problem and couldn't get mine to work again. i went back to stock then re-rooted and i'm good to go. might have been the long way but it worked. dancedroid