LED not working

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by gpguy25, Mar 1, 2010.

  1. gpguy25
    Offline

    gpguy25 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I installed the new Bugless Update and now my LED won't work. I made sure the notification was on. I powered down and pulled the battery and it still doesn't work. Any ideas?
  2. thebowers
    Offline

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    Is it a 2.1 ROM by chance? LED not. doesn't seem to work on 2.1 ROMS.
  3. gpguy25
    Offline

    gpguy25 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes its 2.1 i had it working before on a 2.1 rom but now it doesnt
  4. mikes
    Offline

    mikes New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Go back to what you had when the LED worked.

  5. thebowers
    Offline

    thebowers Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    What ROM where you on before that was 2.1?
  6. gpguy25
    Offline

    gpguy25 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Bugless it's the same rom just updated to the new version