LED No lunger blinks

Discussion in 'ChevyNo1' started by s0m3f00l, Mar 31, 2011.

  1. s0m3f00l

    s0m3f00l Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    It just stays on steadily now for every alert no matter how I have it set. Anyone else having this issue?
     
  2. Gazooo

    Gazooo New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same here, I have tried multiple times and settings but I cannot get the LED to blink for me when I have voicemail, missed call or new text.
     
  3. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    The code for LED's is in CM's code - I am not sure (at this point) how to get it 'reset'. Thought there was a reset option, but I've heard it does not work ...
     
  4. s0m3f00l

    s0m3f00l Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    So I remembered that I had made categories before and they had disappeared from my list.... So I thought back and remade them and deleted them. than I made sure that all my apps were in miscellaneous. Than I hit reset to defaults than I redefined my apps blinking pattern. AND it seems to have fixed the issue.
     
  5. LT*

    LT* Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    634
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine aren't blinking either, but I have never made any categories before. So If I make some categories and then delete them and set them all up miscellaneous again, that may work. worth a shot

    Update: I gave this a shot, set everything back up, and it now blinks at the rate I set (i think). Thanks.
     
  6. Gazooo

    Gazooo New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks, worked for me :icon_ banana:
     
  7. XxReVxX

    XxReVxX New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wichita, KS
    Ratings:
    +0
    reseting in CM or chevy's settings? i cant get it to work how i want. i can get the color to change. but i cant get it to blink like it used to

    *edit* messed with both settings. no dice on blink speed. also. i seem to be limited to green and blue LED's. am i the only one experiencing this? i know for a fact i have access to more than those colors
     
  8. tnronin

    tnronin Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had this problem. In handscent you have to set the blink speed to system default. I never could get it to work for k -9 email.

    Fast forward to the patched SS 5.2 themed. I get a good flash for k -9 email and can't even get an LED to light for handscent. When in the test settings nada. It flashed in CM settings but nothing in the program when in the normal state.

    Si vis pacem, para bellum
     
  9. tnronin

    tnronin Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ok did the create /delete /reset thing and I'm good to go. Thanks guys /gals.

    Si vis pacem, para bellum