LCD Density Changing Help

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by want a droid, Nov 23, 2010.

  1. want a droid
    Offline

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    I was told a while ago by matt not to mess with lcd density if I'm on stock rooted rom and I was just wondering if anyone knows a work around.

    I don't want to load up any of the roms available because they don't suit my needs, but I really want to lower the density a lot.

    Whenever I try to reboot after changing the density, after the M I get a blank screen but the screen is lit on. I then have to load a back up.

    Any help or tips are appreciated.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  2. markml0528
    Offline

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    What is the lcd density?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. want a droid
    Offline

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    Anyone?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. gunz.jones
    Offline

    gunz.jones Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I used 190 on stock rom just fine. Didn't have any problems unless an app didn't like it....damned aldiko...

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bham
    Ratings:
    +0
    try and have it moved the droid gen. discussion more people would see the issue
     
  6. want a droid
    Offline

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    How did you change it? App? Manually?
     
  7. gunz.jones
    Offline

    gunz.jones Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It can be done manually in build.prop, or through root tools and d2 oc...

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  8. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    I did it through the d2 oc app with no problems I just didn't like the way it looked.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
Search tags for this page
droid 3 lcd density help
,
droid bionic stock screen density
,
droid change lcd density
,

droid dna lcd density

,
droid dna lcd density error
,
droid dna reset lcd density
,
how to change the lcd density of samsung s2 stock rom
,
lcd density for htc droid dna
,
stock lcd density of droid x2
,
wat is stock lcd density for droid 3?