Launchers

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Zregnier, Nov 7, 2012.

  1. Zregnier
    Offline

    Zregnier New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ICT
    Since the ICS OTA I've been having frequent home screen redraws with Apex launcher. Anyone else having this problem. Really shouldn't happen with 1G of ram. Anyone using other launchers without redraws? I really don't want to use the stock blur, but if it's the only fix I'll consider it. I feel like I'm using my old D1 with all these redraws (ok maybe not that bad.)
  2. corey0478
    Offline

    corey0478 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I chose the 2 gig block on ss 3 and running the eclipse rom with absolutely no problems at all.
  3. corey0478
    Offline

    corey0478 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Also forgot to mention...running apex home launcher...sorry
  4. peggsie
    Offline

    peggsie New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central Florida
    using Nova Launcher Prime - no issues
  5. Vepaot
    Offline

    Vepaot Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    307
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Location:
    KCMO
    I had that problem A LOT on .232 and it drove me nuts. But I'm also using Nova Launcher now instead of Apex and I've since updated to the OTA.
  6. fdkatz
    Offline

    fdkatz New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Mexico
    Very happy with the updated ADW launcher.
  7. Icculus760
    Offline

    Icculus760 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    191
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    eclipse 1.2 & go launcher (yeah, i still use that...you got a problem!?!? :D) and no redraws here!
  8. Zregnier
    Offline

    Zregnier New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ICT
    Switched to Nova and I'm loving it. Much snappier than Apex.
  9. fdkatz
    Offline

    fdkatz New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Mexico
    So I am trying ova Launcher at your recommendation. Only issue I have so far is the Favorites widget. I can't get it to show all favorites, only one horizontal row. Is there a setting somewhere that would allow all three or four rows to show?

    Thanks
  10. Vepaot
    Offline

    Vepaot Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    307
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Location:
    KCMO
    Yes sir, that is an easy fix. Nova (as most launches I believe now) allow you to resize widgets on the fly. As long as your home screen is unlocked, just hold click on the widget for a couple of seconds and options to resize and remove pop up. Just hit resize and you'll see blue draw lines appear around the widget. Then, just drag the lines to resize as desired.

    Cheers!
  11. markc23
    Offline

    markc23 Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NW Ohio
    Also getting lag lately with Apex, switched to Nova and it seems great so far.
  12. markc23
    Offline

    markc23 Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NW Ohio
    I was getting serious lag problems using Apex. Thought it was due to using Smart Actions. Stopped Smart Actions, lag continued. Tried Nova, lag continued. Went back to ADW and the lag seems to have stopped, even with using Smart Actions. Would love to go back to Go Launcher EX but that seemed to suck my battery dry on GB. Maybe it won't with ICS and Smart Actions. Anyone else have battery issues on Go Launcher Ex?
  13. resident psycho
    Offline

    resident psycho New Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    philadelphia


    I have been using Go Launcher EX since ICS update and no battery issues at all. The only problem I have is with Go contacts/dialer, it doesn't work. Automatically goes to stock dialer, and I can't get it to work.
  14. jcw122
    Offline

    jcw122 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I use Apex, I use the "Keep In Memory" option but I still get redraws. No stability issues.

    Might have to check out Nova.
  15. cbrmike
    Offline

    cbrmike New Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Newport News VA
    I'm trying out a few like apex and nova but always find myself going back to Go launcher.
  16. bionic207
    Offline

    bionic207 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have had go since i got the bionic(1st smart phone) may have to check out nova for a bit to switch it up. Any fast tips for it or pretty easy to figure out?
Search tags for this page

apex launcher bionic issues

,

apex launcher redraw