LauncherPro

Discussion in 'HTC Rezound' started by WallyIAm, Apr 14, 2012.

  1. WallyIAm
    Offline

    WallyIAm Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    273
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Frozen Tundra
    I downloaded LauncherPro and it didn't appear in the app drawer. I had to download home switcher to use it. Is this a sense thing? Are others experiencing this? I never had to do this on the og Droid.

    Sent from my HTC Rezound using Tapatalk 2
  2. wildride89
    Offline

    wildride89 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chesapeake, Va
    I haven't used lp on this phone but on my other phones no. Might just be sense

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
  3. jeffe65
    Offline

    jeffe65 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    197
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Phoenix, AZ
    It doesn't appear in my app drawer either; to access it I tap the "Home" button on the bottom left and it gives the choice between LP and HTC Sense.
  4. WallyIAm
    Offline

    WallyIAm Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    273
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Frozen Tundra
    I must have toggled sense as the default somehow. Oh well.

    Sent from my HTC Rezound using Tapatalk 2
  5. ljbdroid
    Offline

    ljbdroid New Member

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Use home manager from the market. You can switch between launchers , add other launchers and auto kill the launchers your not using so they are not running in the back ground.

    Sent from my A500 using DroidForums
Search tags for this page
launcher pro forum
,

launcherpro forum