launcherpro(update)

Discussion in 'Project Elite' started by actngrezy, Dec 7, 2010.

  1. actngrezy

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    The new launcher pro will be updated this afternoon on my server so you can use the updatelp script to update but be sure before running the script you have another launcher set as yhour fefault launcher or you will have problems

    DO NOT RUN UPDATELP SCRIPT i put contact instead of launcherpro in the script.
    Please flash this. It updated launcherpro to 8.2 it also update titanium backup and youtube incase you havent updated that and it fixes the updatelp and installyoutube scripts in the rom.

    LINK
    http://projectelite.davekover.com/Final/V35/Youtube.zip
    Reupped as off 12/9/10
    For those who have updated inmarket you now have two launchers in your rom one launcherpro in system/apps and another in data/apps. I would delete one if you delete the one in data then run this update.zip to update your launcher in system/apps
     
    Last edited: Dec 9, 2010
  2. Stelv

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    It updated automatically for me through the market...I didn't have to run the script.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. huskerkate

    huskerkate Premium Member Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    same here! :)
     
  4. actngrezy

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    Awesome theres an error in the script i forgot to name it launcherpro its named contacts lol. Im posting a fix for th elauncherpro script but it will contain the updated launcherpro.
     
  5. buckmarble

    buckmarble Developer Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    I installed this patch and all my root apps lost ability to gain SU permission. Is there a reason why it says Peter Alfonso bugless beast when it installs?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  6. lopedog

    lopedog Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Va.
    Ratings:
    +0
    Same thing happened to me.
     
  7. lopedog

    lopedog Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Va.
    Ratings:
    +0
    So is there another to fix for this since we lose root if install the fix?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. actngrezy

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    i just used an pld update.zip ill upload another patch that will give you root back sorry about that
     
  9. lopedog

    lopedog Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Va.
    Ratings:
    +0
    That's fine. I restored my backup for now was just waiting for a fix. Thanks again.


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  10. actngrezy

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    Reuploaded update.zip should be fine now. And i changed the bb part
     
  11. lopedog

    lopedog Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Va.
    Ratings:
    +0
    worked. Thanks :)

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  12. actngrezy

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    Glad to see some of you make backups before flashing anything :)

    And glad to see you said it worked in the following post!

    Also Youtube app is updated on server now as well if you run installyoutube
     
  13. chomorro

    chomorro Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Diego
    Ratings:
    +1
    ^^i ran installyoutube in terminal and my YouTube app disappeared. Is there another step?
     
  14. actngrezy

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    yes because i put a lower case t in Youtube in the script so it should hav been an upper case. hank you for point that out. it was another careless mistake.

    run this file it will update youtube,launcherpro, titaniumbackup and fix the youtube script

    http://projectelite.davekover.com/Final/V35/Youtube.zip

    sorry man. you can rerun the script i uploaded an apk name Youtube.apk with a lower case but you may have to change the permission on the apk with root explorer so just run the update.zip above.
     
Search tags for this page

launcher update.zip