Launcher2 App Drawer Misalignment

Discussion in 'Bugless' started by madspeed, Jun 9, 2010.

  1. madspeed
    Offline

    madspeed New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    weird, i just updated to the new C_01.43.01P baseband and for some reason my apps are out of alignment. I ran the zipalign_apks script in terminal emulator and it did its thing, but listed each app during the process preceeeded by saying zip align already completed....?????

    Should be able to run this whenever correct??
    Last edited by a moderator: Jun 9, 2010
  2. peteralfonso
    Offline

    peteralfonso Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    844
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That means they are already zipaligned :)
  3. madspeed
    Offline

    madspeed New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Anyway to revert???
  4. peteralfonso
    Offline

    peteralfonso Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    844
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh my, that has nothing to do with zipaligning. Try a reboot. If not that clear data and cache for that app.
  5. madspeed
    Offline

    madspeed New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    well garsh darnit.... I thought the misalignment was fixed by the zip align.... SORRY
  6. madspeed
    Offline

    madspeed New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    reboot solved it. Thanks PETE!
  7. Hogmeister
    Offline

    Hogmeister New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    in the future if you still have it happened (i had it happen frequentlly when using that launcher) you can simply force close the launcher.. it'll automatically reopen, and it is fixed.

    hope it helps, since ik now some people dont like rebooting their phones
  8. madspeed
    Offline

    madspeed New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    thanks HOG!
Search tags for this page

s3 app drawer alignment