Launcher

Discussion in 'Droid Bionic Hacks' started by xraymo3, Oct 20, 2011.

  1. xraymo3

    xraymo3 Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    For some reason my phone keeps using the launcher set up that I had on my X with Apex. I guess its called the ADW Launcher or something (sorry). I have Factory Reset twice, and it does not clear it. It is ok, besides the fact that it cuts off half of my apps on the left side of the screen and scrolls up and down. Help anyone?
     
  2. xraymo3

    xraymo3 Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I forgot to add, that in TiTBU I see the launcher that I believe is for the new gingerbread. Can someone tell me their launcher version please. Thanks in advance
     
  3. xraymo3

    xraymo3 Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anyone? What version is your desktop launcher? Mine is [desktop] Launcher 2.3.3
     
  4. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,960
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    From the home screen: Menu/Settings/Manage Applications/All/ADW/Clear Data or Force Stop. Then when you hit the home key, a popup will appear asking you which launcher you want to use and set as default. Select the other one.
     
  5. krazienluv10

    krazienluv10 Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    what launcher is that on the evo 3d that it comes with? i liked how it spins through all the screens like a casino... are we able to duplicate that with anyother launcher? couldnt find it in launcherpro or go launcher...
     
  6. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,960
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    SPB Launcher 3D does that. It is however extremely expensive at $14.95. I use it anyway. It's great!!
     
  7. xraymo3

    xraymo3 Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    That is what mine looks like, but the icons are cut off on the left.

    I tried the setting, app, all clear and force stop, but that did nothing.
     
  8. krazienluv10

    krazienluv10 Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    it felt slow sluggish... but this was a couple months old apk though, not sure if it was updated....used to being able to customize a little more... ohhh well liked how crisp and snappy the evo 3d was... and the speed i had with go launcher and LP.... guess i cant win em all.
     
Similar Threads
  1. DJORDAN
    Replies:
    1
    Views:
    1,929
  2. arikaru
    Replies:
    0
    Views:
    2,127
  3. cece5702
    Replies:
    13
    Views:
    8,599
  4. in99flames
    Replies:
    2
    Views:
    873
  5. jwmcc
    Replies:
    4
    Views:
    774
Loading...
Search tags for this page

android keeps asking for default launcher

,

what launcher does the verizon 2014 droid come with