Launcher screen redraws

Discussion in 'Motorola Droid X2' started by berfles, Aug 13, 2011.

  1. berfles

    berfles Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This may have been discussed before but I can't find the thread. I decided to go with a different launcher because the stock one is so jerky when you're flipping through the home screens. I tried Launcher Pro and it's smooth until I start going in and out of apps, then it has to redraw the icons and is jerky as hell through the pages. Now I am trying GO Launcher to see if that's any better, but I'm thinking this is a memory issue. Is there any way around this?
     
  2. Chizzele

    Chizzele Team Sourcery
    Developer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    1,997
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    103
    Location:
    San Diego CA
    Ratings:
    +17
    Launchers usually has a lock in memory option. Depends on your Rom, you might also have that feature built in to your Rom.
     
  3. berfles

    berfles Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Go Launcher has something that says "Choose locked apps", is that it? It also has something that says "System persistent" but that's it's experimental.
     
  4. MistaWolfe

    MistaWolfe Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
  5. berfles

    berfles Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    That sounds like I need a rooted device, I haven't gotten around to rooting yet. Is that the case?
     
  6. MistaWolfe

    MistaWolfe Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Yes, you must be rooted.
     
  7. Chizzele

    Chizzele Team Sourcery
    Developer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    1,997
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    103
    Location:
    San Diego CA
    Ratings:
    +17
    System persistent is what you, it should fix you right up.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  8. berfles

    berfles Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Not working... I guess maybe I'll have to bite the bullet and just root the thing.
     
Search tags for this page
go launcher persistent
,

go launcher system persistent

,
how to fix redraw launcher without root
,
launcher redraw
,
launcher redraw no root
,
launcher redraws
,
redraw android launcher
,
redraw launcher 8
,
redraw launcher android
,
what is launcher redraw