Launcher pro

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by MKKH10, Jan 22, 2011.

  1. MKKH10

    MKKH10 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    There was an update to launcher pro where You can change the transition effect for switching homescreens. My changes are not working, maybe I have something set where it doesn't? Help: )

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  2. UltimateLionzFan

    UltimateLionzFan Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just went out and updated this too. Nice. You need to go into Launcher Pro preferences, homescreen settings, transition effect, then pick one. If still nothing, try rebooting your phone to see if that works.
     
  3. MKKH10

    MKKH10 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yea its not working for me, I'm not sure why... I have rebooted.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  4. MKKH10

    MKKH10 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm not understanding this? Do I have to set a certain number of home screens and are the effects for the home screens alone? I just don't understand why it doesn't work, I have even uninstalled and reinstalled..

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  5. MarkY3130

    MarkY3130 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Seattle
    Ratings:
    +0
    Yeah the transition effects are only when scrolling from one home screen page to another. Once you leave the home screens the transitions go away. On a rooted phone many of the custom roms do have similar transition effects that work throughout the whole system.
     
  6. MKKH10

    MKKH10 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have two homescreens. But I changed the.number to seven just to see if it worked and still doesn't. ..

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  7. MarkY3130

    MarkY3130 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Seattle
    Ratings:
    +0
    I just messed around with my settings to see if I could recreate your issue but I couldn't. I was thinking it might be the transition speed setting but that doesn't appear to effect it. Unfortunately I don't have any other ideas. Have you tried the launcherpro website/forum? There might be a solution there.
     
  8. MKKH10

    MKKH10 Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok, thanks for your help: )

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  9. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Strange, the transitions are working fine on my D1 -
     
  10. Mikejl

    Mikejl Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lake Forest, CA
    Ratings:
    +0
    +1. Cool effects.

    Mike
     
Similar Threads
  1. Shmooze
    Replies:
    5
    Views:
    2,763
  2. SID KELLY
    Replies:
    13
    Views:
    4,313
  3. bigfootjumpsuit
    Replies:
    15
    Views:
    3,788
  4. Mwsr
    Replies:
    29
    Views:
    5,479
  5. Tillyswilly
    Replies:
    12
    Views:
    1,730
Loading...