launcher pro problem

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by DevilDogMP, Oct 3, 2012.

  1. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,797
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +21
    I am guessing this the launchers fault and not my nor my phone's fault. When I try to put my phone into sleep mode while using this launcher. It does its thing and the screen goes black.

    Good stuff, but when it comes time to turn it back on by holding the power button. It doesn't do anything for 45 sec. Then out of nowhere I hear the little start up tone when it boots up. But I see nothing.

    So then I have to take out the battery and put it back in and reset it. Just wondering has anyone experienced this or knows a fix for it.. thanks!
     
  2. CJM

    CJM Super Moderator
    Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    10,594
    Likes Received:
    1,668
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +1,810
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Twitter:
    https://twitter.com/Corey
    Do you have launcher pro on the sd?

    Tapped from a Galaxy Nexus using Xparent ICS
     
  3. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    Are you running ics? I use to use launcher pro but it don't play well with ics. I recommend trying a different launcher either way like apex or nova.
     
  4. mardoon

    mardoon Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  5. AlexSB

    AlexSB Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    456
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Didn't the dev of Launcher Pro "disappear"? It hasn't been updated in over a year

    Sent from my XT875 using Tapatalk 2
     
  6. Garemlin

    Garemlin Developer Relations

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    2,453
    Likes Received:
    344
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Delaware
    Ratings:
    +364
    Current Phone Model:
    LG G3 (VZW), Nexus 7 v2
    Been longer than that. He left everyone high and dry that had the paid version. Promised a ground-up rebuild and it never happened.

    Tap'd from my Maxx
     
  7. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,797
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +21
    No its not on my sd card and I am completely stock.
     
  8. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    I had a lot of problems with lpp with and without ics. I played with a bunch of the settings and they would either help a lil out make it worse. Do you have transition animations on in lp settings?

    Its been a long time since i used it but transitions animations caused a few issues for me.
     
  9. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,797
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +21
  10. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    Are you using widget locker or anything like that?
     
  11. DevilDogMP

    DevilDogMP Silver Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    3,797
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +21
  12. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    Mmm mess around with the settings. Uninstall reboot reinstall. That sort of stuff might help...

    Are you stuck on lp for any particular reason? Apex is just like lp and it gets updates lol
     
Search tags for this page
4.1.2 droid bionic launcher
,
launcher pro bionic
,

launcher pro problems

,
owat droid pro