Launcher Pro on Liberty?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by twiy06, Feb 26, 2011.

  1. twiy06
    Offline

    twiy06 Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Do you guys think its bad or will decrease performance if i install launcher pro on liberty?

    I like the 5 icons below and ability to put many more icons on the home screens.
  2. jjj751
    Offline

    jjj751 Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Connecticut
    Ratings:
    +0
    I think launcher pro is great for Liberty 1.5. I use it and flipping through the different home screens is really snappy and quick on it.
  3. mobile_sensei
    Offline

    mobile_sensei Team Liberty Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Land of Liberty
    Ratings:
    +0
    No Launcher...

    I vote NO on any launcher except for Launcher2. Sooner or later, its going to be trouble somewhere, & YES it uses resources. It is an app, & it uses graphics. Display uses more battery than anything else.... :blackdroid:
  4. mcp770
    Offline

    mcp770 Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    Launcher pro works perfectly on Liberty. No issue at all for me.
  5. marcfogel
    Offline

    marcfogel Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Couldn't launcher2 be considered an app as well? I realize launcher pro has more options etc.
  6. droid fetish
    Offline

    droid fetish Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    OH
    Ratings:
    +0
    If you replace an app. with an app. that does the same thing, how could you say it uses more resources?(doesnt add up)! Try launcher pro works great, very snappy, awesome customization!
  7. EagleStrike
    Offline

    EagleStrike Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Don't forget GO Launcher! It's becoming much better with every update!
  8. drum747
    Offline

    drum747 Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am running launcher Pro as well. I have tried all of them and each has its pros and cons. Launcher Pro to me has the right mix and seems to work fine with Liberty.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  9. HHRLLC
    Offline

    HHRLLC New Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've had Launcher Pro running ever since I installed Liberty 1.5 with no problems at all. I installed Liberty 1.5 the day it was released. Go for it.
  10. danCBR1Krr
    Offline

    danCBR1Krr Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I really like the facebook widget and the calendar widget that you get with launcher pro plus. I run nothing else and I am usually on liberty 1.5, sometimes rubix 1.9.7.
  11. jacobydarkon
    Offline

    jacobydarkon Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    LauncherPro works great for me. I haven't seen any real performance changes.

    Side note, you can uninstall Launcher2 in Liberty Toolbox.
  12. twiy06
    Offline

    twiy06 Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks guys. I am running it and it works good. :)