Launcher Pro Hijacked My Phone

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by Super V Rossi, Oct 7, 2010.

  1. turbocad6

    turbocad6 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had this same thing, didn't work with the adw link either, it would dl & install adw but not launch... only way out that worked for me is, at that same link posted above for adw I scrolled down & it listed similar apps & one was a different launcher... go launcher. I clicked that & it installed & did the trick... wow, launcherpro really screwed up on this one :(
     
  2. turbocad6

    turbocad6 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I think this problem IS with the free version too, unless I bought it at some point & forgot, I think I was locked out on the free version...
     
  3. turbocad6

    turbocad6 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yeah, free version, just checked... I also NOW updated launcherpro in the market after getting out of hijack mode & now I'm back to normal, launcherpro & all :)
     
  4. TickleMeElmo

    TickleMeElmo New Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Another option is if you have advanced task manager or some kind of app killer just kill the app from there since it should be running on your task bar at the top i just killed it and unistalled it and now im good hope this helps.
     
  5. Arachnyd

    Arachnyd New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This is infuriating. I can't update launcherpro from market bc my downloads are all failing for some reason. When I search for "open settings" it only brings me to google results.

    I am never using this retarded app again.
     
  6. Anticitizen

    Anticitizen Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You shouldn't have to download anything from the market. Once you're in the market, hit menu and go to 'my apps', go to launcherpro's entry, and choose uninstall from there.

    I agree that this is very frustrating. I've been using LP since almost day one and it's been almost perfect in every way. I sincerely hope this was a programming mistake and not on purpose.

    That said, I've switched to ADW launcher - even though I prefer launcherpro and in fact have the paid version. I'll wait to see what the launcherpro developer has to say about all this before I consider switching back.
     
  7. doniago

    doniago Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    241
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Burlington, VT
    Ratings:
    +34
    Huh. I didn't have any update notification or anything...I wonder if I should be worried...
     
  8. turbocad6

    turbocad6 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    if you had auto update on then you would never see this issue, it was only guys who did not have auto update set & ignored the notification to update...
     
  9. Digiman75

    Digiman75 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you so much for this, it worked like a charm. It really would have sucked to lose all my phones data to get rid of launcher pro, which was a great program until this problem.:icon_ banana:
     
  10. Anticitizen

    Anticitizen Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I think the real lesson to be learned from all this is for Google. There should be an equivalent to control + alt + delete for Android. Maybe holding down the Home key for five seconds or something, to bring up a list of running processes to suspend or terminate, uninstall apps, and give access to Settings. Think about it Google...
     
  11. Beka27

    Beka27 Active Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Cleveland Ohio
    Ratings:
    +6
    +1

    I didn't have this issue, but it would be nice to have a basic feature like that.
     
  12. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    - :rating09: -
     
Search tags for this page
go launcher hijacking browser
,
hijack launcher
,
hijacked 2
,
home advisor pro hi jacked my phone
,

launcher hijack

,
launcher hijack 3 android
,

launcher hijack apk

,
launcherhijack
,
launcherpro expired
,
smartsite hijacked launcher home screen in yandex android