Lapdock not working after 5.9.902 sideload.

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by bufordtpisser, Jun 7, 2012.

  1. bufordtpisser

    bufordtpisser Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My bionic has given me a message of update not available for months. So I sideloaded 5.9.902. Now my lapdock doesnt work. I put the phone in the sock and it goes blank. The Moto logo comes up on the dock and floats around but that is all it does. When I close the lapdock lid I get the picker so I know it is connected, but that is it. Any suggestions?
     
  2. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    Just to be sure, is this the Bionic Lapdock, Lapdock 100 or Lapdock 500?

    Also, you do mean 5.9.902, not 5.9.905?

    I'm still on 5.9.902, which I sideloaded from 5.9.901 (which was sideloaded from 5.5.893) and the Bionic Lapdock works fine.
     
    #2 aaf709, Jun 7, 2012
    Last edited: Jun 7, 2012
  3. gsDroid

    gsDroid Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    513
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +3
    I'm on side-loaded .904 and the lapdock works fine. Make sure the phone is fully seated onto the connections.
     
  4. bufordtpisser

    bufordtpisser Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    @aaf, yeah, it is the Bionic Lapdock 100. And yes it is 5.9.902. Worked fine on. 893. Yesterday was the first time I tried it on. 902. Could it be a problem with the extended battery? Have to find my other battery to see.
     
  5. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    #5 aaf709, Jun 8, 2012
    Last edited: Jun 8, 2012
  6. bufordtpisser

    bufordtpisser Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Decided to try the LapDock again today for about the 10th time since this issue reared it's ugly and low and behold it is working. More than likely I may not have had it seated properly due to the etended battery. It is working with the extended now, actually typing this on it conected. Thanks for the replies and attempts to help me.
     
Search tags for this page
lapdock 100 bionic not working
,

lapdock 100 not working

,
motorola lapdock quit