Landscape view issue

Discussion in 'Android General Discussions' started by timmy113, Jan 2, 2011.

  1. timmy113

    timmy113 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone else with a d1 have issues with d1 switching from portrait to landscape view. I have the auto rotate checked but can't get it to switch. Any advice?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Are you having issues in apps or on the homescreen?

    tappin and a talkin
     
  3. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Have you tried a reboot?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. timmy113

    timmy113 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Don't have issues with apps. Just on home screen. I've turned phone off and then turned back on. Are you suggesting a complete reboot. If so how do I do that

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    I would like double d to confirm that the same is true for d1 but Im fairly certain stock launcher doesn't rotate.

    tappin and a talkin
     
  6. timmy113

    timmy113 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It does it every once and a while but not very consistent

    sent from timmy's droid
     
  7. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Have you thought of using a different launcher like Launcher Pro (Plus) or ADW (EX)? I know for a fact they rotate flawlessly!
    As to the stock browser, I'm not sure what would make it rotate intermittently like that, that a reboot wouldn't fix. Hmm...?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Totally forgot to suggest an alternate launcher, derp :p



    tappin and a talkin
     
  9. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    We're even for earlier then? ;)



    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  10. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Lol for sure

    tappin and a talkin
     
  11. takeshi

    takeshi Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,581
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    If you want it to then don't count on the stock launcher. Use another. Stock only rotates if you slide out the keyboard.
     
  12. coolcad

    coolcad New Member

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have same problem. Droid 2 global only a week old. Was working fine. Downloaded some apps from store and suddenly stop rotating unless I open keypad. Works on alps just not home screened. HELP !