Kill, or not be killed why so diff???

Discussion in 'Team Chaos' started by n0m0n, Jun 2, 2010.

  1. n0m0n

    n0m0n Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    HERE
    Ratings:
    +0
    Not sure if this is the appropriate place for this question and I am aware that in some for or another this has probably been addressed but not directly within my scope of things.

    OK I will try to make this as short as possible:
    I am running Chaos v1.3 with no theme.

    I an experiencing higher than normal temps 140 last night.
    Now I notice that normally at a idle the temps are higher in the evening / night than in the same state in the morning...
    This to me is strange and have been trying to figure out why.

    Anyway my main question: I have autostart installed and have a lot of app's that within autostart seem to start after boot.
    I have disabled the app's that are really not needed (or so I believe, like Audio Manager, Sportstrap, and so on).
    Even though I have most set to disable and with the above mentioned temp problem I installed Process Manager for a second opinion and now find that app's are starting at will.

    How can different app's which are supposed to do the same thing show different running app info and at the same time???
    Within Process Manager there doesn't really seem to be a kill list that auto kills, so can anyone advise as to the better app option????

    Any advise?

    Thanks
     
  2. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    get rid of both of those apps. install autokiller and set settings to aggressive. thats really the best option
     
  3. JsinLegacy

    JsinLegacy Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Are you running any overclocked kernals?
     
  4. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    140?

    What do you have setcpu set at? Performance and 1000/1000?

    Performance governors do not regulate speed, they run it max all the time.
     
  5. n0m0n

    n0m0n Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    HERE
    Ratings:
    +0
    P3 1000/250 ondemand.

    Thanks
     
  6. n0m0n

    n0m0n Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    HERE
    Ratings:
    +0
    Yes I have gone as high as 1000 but when it goes hot its set to trigger down to 600.

    Thanks
     
  7. n0m0n

    n0m0n Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    HERE
    Ratings:
    +0
    OK do I have to reset autostart, or will my changes default to the system ?
    I don't really remember what I disabled that was enabled.

    Thanks