kernal issues

Discussion in 'Bugless' started by stinkybudz, Mar 2, 2011.

  1. stinkybudz

    stinkybudz Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +0
    I have been running gpa12 with pete's lv1250 kernal for the last week now and love it. My phone runs fast and cool. I ran a benchmark test and the highest I was able to get was 16.998. Yesterday, I though I would check out the previous version of bb, so i installed it along with p3 lv 1250 kernal. Didn't run as good, so I switched back to the old set up. Now, when my phone boots up and is trying to mount the sd card, it shuts off and reboots every time. I reinstalled the p3 kernal and it works ok now but it runs a little hotter and not as smooth. I did another benchmark and was only able to hit 13.8.

    Why all of a sudden would the gpa12 with pete's kernal stop functioning right? I really want this setup back because it is the best one I have tried so far. Any insight would be awesome.
     
  2. peteralfonso

    peteralfonso Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    844
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    When something like this happens it is best to wipe completely, reinstall the rom, and kernel.
     
  3. stinkybudz

    stinkybudz Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +0
    Thanks for your response Peter. I will give it another go.