keep getting: email security settings in my exchange corp email

Discussion in 'ChevyNo1' started by elucid, Sep 26, 2010.

  1. elucid
    Offline

    elucid New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Jose
    If i redo the incoming server settings it works until i reboot. I didnt have this prob in UD 8:0 (only mentioning to help debug)
  2. donerico
    Offline

    donerico New Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same here..
  3. brad r
    Offline

    brad r New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same here. It started with 4.7 and still persists in 4.8, but it is a little better because in 4.8 at least it doesn't ask me to give my exchange provider remote wipe privileges on my phone :O
  4. elucid
    Offline

    elucid New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Jose
    Anyone have a fix for this?
  5. Phreaker47
    Offline

    Phreaker47 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    755
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    (never mind)
  6. jkhouw1
    Offline

    jkhouw1 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not sure at what point this was introduced, but i get it on the droid with 4.8, and just started getting it with a bone-stock nexus 1 after a "security" update patch was pushed out 3 days ago.

    I never got it with LFY on the droid, nor on the nexus 1 before that recent patch.


    Better than on the stock droid 2 where my co-worker was forced to enter a pin every few uses...
  7. brad r
    Offline

    brad r New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just in case Chevy or someone else wants to see what this looks like, here is a screenshot. If I tap on the notification, it goes away and nothing else happens. It comes back every once in awhile, just enough to be annoying.

    http://i.imgur.com/ctNdo.jpg

    It used to take me into a dialog that asked me to give my exchange provider permission to wipe my phone remotely, but that was in 4.7. My exchange account also didn't work in 4.7, but at least it works in 4.8.
  8. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
  9. brad r
    Offline

    brad r New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    so far, so good. thanks!!
  10. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I also want to know if you see any negative impacts of the change I have made - that is important. If none - then I will build it into 4.9. Does anyone think this should be an option, or just completely disabled?
  11. brad r
    Offline

    brad r New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't seen any negative impact, but the issue did come back again. It happens a couple times whenever I reboot my phone.
  12. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    OK thx - will take another look at the code
  13. elucid
    Offline

    elucid New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Jose
    Thanks for looking into this Chevy! I tried out the fix and am still seeing the issue as well. I'll help test anything you would like us to try.
  14. ctp1007
    Offline

    ctp1007 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Having same issue also with the original and the updated one.
  15. Glueeater
    Offline

    Glueeater New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I get this error with Cyanogenmod as well…I might push this apk later. Doesn't bother me all that much though.
  16. itsZACyo
    Offline

    itsZACyo New Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not sure why I'm having this issue maybe someone can help me out. Since I went to SS 4.8 I cannot even connect to my exchange email. Was there an update I'm missing? Because I flashed back to Lithium Mod and my exchange email works fine. Just looking for some guidance. Thanks
  17. schwinn
    Offline

    schwinn New Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My exchange email is working. I will say that after the 4.8 update (from 4.6, without wiping) I got the security settings popup (due to the reboot, as expected). I ended up having to reboot again, and then noticed that my email settings disappeared. I re-entered it all, and it's been fine since then...
Search tags for this page
android echange email keeps askinh about security update
,
android exchange 2010 requires security settings update
,

android update security settings to use account

,
droid corp email security settings update
,
droid email server app asking for security
,
droid email update security settings
,
email android keeps asking for security update
,
email server asking droid for security
,
exchange on android phones keep asking to update security se
,
how to disable the update security settings android email
,
keep getting emails about negative posts
,
samsung phone keeps asking to update security setting
,

update security settings to use account

,
where do i find the security settings on my droid 4