[ROM] [K]IN3TX v1.0 |12/8/11|

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by DroidTh3ory, Dec 8, 2011.

  1. kamisan

    kamisan Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    open bionicbox download blur add on to sd card. then reboot recovery ( That is an option when you hold the power button down) . Once you are in recovery wipe cache then go back and choose advanced and wipe dalvik cache then go back and choose install from sd card (internal card ) and find your download folder and select the blur addon you downloaded... Install it.
    let it finish then choose reboot now. it will reboot slow the first time... DO NOT TRY TO INSTALL MORE THAN ONE THING PER RECOVERY. Then if you wanna add some special thing come back to recovery after you been rebooted and install that theme the same way.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
    #469 kamisan, Dec 22, 2011
    Last edited: Dec 22, 2011
  2. dmullen1373

    dmullen1373 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    With regard to the launchers, can I take them all off and just use the one that is stock? I saw a Moto Home one and uninstalled all of them after flashing kin3tx....is that OK? Things seem to be running OK....is that my answer?
     
  3. jvanekel

    jvanekel New Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Nashville TN
    Ratings:
    +0
    Thanx!

    Happened to see your response, glad that fixed it!
     
  4. kamisan

    kamisan Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    yes u can. if your not using the one u want to keep u need to make it default first.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  5. shenanigans9001

    shenanigans9001 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Bloomington, IN
    Ratings:
    +1
    It's weird but this rom pooped on me randomly. I rebooted because i wasnt getting any data (it was greyed out on the status bar), but it bootlooped. Luckily i have safestrap so i just went and restored a backup i had and it was fine. I just think its odd that it would bootloop unprovoked. Also, i've just been using ics4bionic alpha10 since then just to avoid it happening in an inconvenient time. I have 3g on ics so its not bad to have as my main for a while.
     
  6. Laitosto

    Laitosto New Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you for the info I will let you know how it goes

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  7. angrysemite1818

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    So im kinda confused. I was on liberty and i reveted back to stock so i could get the new ota. Now im on 5.5.893 and i have two questions. One is what is all this stuff i keep hearing about a new ota already. And two is will the kenitx rom work on the 5.5.893 update?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  8. dmullen1373

    dmullen1373 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    OK, just flashed this lean ass rom and it's great. Is the cardock apps no longer included? Kind of a neat feature. Can somebody advise me? Is there a way to install it from the old shifter rom?

    Thanks guys

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  9. theefireboy

    theefireboy New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sacramento
    Ratings:
    +0
    Someone know how to tinker with data to enable 3G? I currently have no data on this rom.

    Sent from my bionic using DroidForums
     
  10. striker85

    striker85 Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    169
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    I just wanna say thank you to all the developers for their hard efforts. I have thoroughly enjoyed the roms with all of its development thus far. However I have experienced some minor bugs in the form of data loss which will not recover until the phone is rebooted. It isn't consistent but it does happen from time to time. Otherwise excellent job so far

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  11. AdamPA1006

    AdamPA1006 Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    686
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    Data connection on Bionic is just bad no matter what ROM
     
  12. wizard

    wizard Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cullman Alabama
    Ratings:
    +1
    I have never had any data issues.....

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
Search tags for this page

[k]in3tx v1.0

,
[k]in3tx v1.0 droid3
,
kin3tx rom bionic
,
xzxxxxxx
,
xzxxxxxx down loand