Just used SholesInstaller, weird problem

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Yams, Feb 5, 2010.

  1. Yams

    Yams New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just downloaded and used sholes installer on my droid (flashed 2.0.2). Everything was working great until I went to the app store to get setcpu- it wont let me download anything. The app just stays on 'Authorizing purchase....' or 'starting download....'. I tried pulling the battery and then restarting phone and that did nothing. Has anyone encountered this problem? I really don't know what could be causing this. :icon_eek:
     
  2. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    I seen someone over at alldroid had this problem after installing 2.0.2

    I tried to download a free app from the Market but not a paid one, but it let me download and install it
     
  3. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I had this problem when I installed the Sholes 2.0.0 version. I had to cancel the app purchase, and then immediately 're-purchased' the app. It went thru the second time no problem. I had to do this with both the SholesUpdater app and SetCPU. Just an FYI what worked for me.
     
  4. Yams

    Yams New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    tried some stuff- no good

    OK I just tried cancelling and the hitting 'install' again. No effect. It just says 'starting download' and never does anything. Any help would be appreciated.
     
  5. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Mine was stuck on "authorizing purchase" when I had to cancel the downloads. It wasn't actually in the 'download process'. Maybe that's why canceling the purchase and re-purchasing worked for me. FYI when you do that you lose the ability to return. The first 'cancel' is considered your 24hr window return.
     
  6. Yams

    Yams New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    there it goes

    Ok now its working again. Thanks NateDiddy and Martin for your help. Now to get SetCPU going.
     
  7. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Yams,
    Definitely go to the dev's website for SetCPU and read what every setting does and how it works. It will make your experience that much better. :)
     
  8. Yams

    Yams New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks, going there now.