just rooted dinc2 is there a way to get 4g?

Discussion in 'Droid Incredible 2 Hacks' started by seneye, Jan 5, 2012.

  1. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i just rooted my dinc2 and i have a question... is there a way to get 4g? i was looking at the liquid smooth rom and it said it had 4g data?
     
  2. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    No. The Dinc 2 doesn't have a 4G radio.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  3. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    is it possible to buy a 4g radio and switch them ?
     
  4. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    No. There just isn't one made for the Dinc 2. Even if there was, I wouldn't recommend it.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  5. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    agh tobad. but i have another question. if i would like to overclock..i have to get a kernel right? do i have to get a different rom than just the stock one? and actually how do i make stupid apps like google maps to stop running in the backround?
     
  6. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,383
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +271
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    No need to over clock this phone....

    Sent from my Incredible 2 HD using DroidForums
     
  7. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i kinda just wanted to try to overclock cause i just got the toshiba thrive tablet and would like to overclock that but i wanted to try on my phone first
     
  8. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,383
    Likes Received:
    265
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +271
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    Now that is a good reason to OC. To learn.
    Go man go.


    Sent from my Incredible 2 HD using DroidForums
     
  9. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    so do i have to get a rom first before i get a kernel that has OC?
     
  10. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    Nope. All you need is an overclockable kernel.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  11. bendystrawboy

    bendystrawboy Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    This thread is hillarious...and you want to practice overclocking on the more expensive of the two devices...

    You do realize overclocking is just a menu setting of most roms....its not like there's a physical routine which needs practice.
     
  12. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    And I just install the kernel the same as a rom? and after i install the kernel, does that clear my phone and have to restore it with a backup? or does installing a kernel not matter and leaves the phone as is?
     
  13. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Im due for a new phone and have insurance on my phone yeah yeah it voids the warranty i understand all that. I don't have insurance on my tablet so I want to root something I don't care about incase I make a mistake? thus its practice for rooting my tablet. Its a pretty simple thing to understand. :blink:
     
  14. thaDroidz

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +42
    Make sure the rom is for the dinc2 liquid has multiple devices, you must have downloaded for wrong device

    posted tomorrow using the space time continuum app on my D1...
     
  15. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    Yes. Just flash the kernel zip in clockwork. No, it will not wipe your phone. And you should not wipe data/factory reset either. A kernel doesn't need a fresh install.
     
Search tags for this page
4g on dinc2
,
can rooting make incredible 2 4g
,

dinc2 4g

,

dinc2 4g radio

,
is it possible to make incredible 2 4g
,

rooted dinc2