just rooted dinc2 is there a way to get 4g?

Discussion in 'Droid Incredible 2 Hacks' started by seneye, Jan 5, 2012.

  1. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i just rooted my dinc2 and i have a question... is there a way to get 4g? i was looking at the liquid smooth rom and it said it had 4g data?
     
  2. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    No. The Dinc 2 doesn't have a 4G radio.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  3. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    is it possible to buy a 4g radio and switch them ?
     
  4. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    No. There just isn't one made for the Dinc 2. Even if there was, I wouldn't recommend it.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  5. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    agh tobad. but i have another question. if i would like to overclock..i have to get a kernel right? do i have to get a different rom than just the stock one? and actually how do i make stupid apps like google maps to stop running in the backround?
     
  6. PereDroid

    PereDroid Diamond Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    4,337
    Likes Received:
    2,397
    Trophy Points:
    1,518
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +2,886
    Current Phone Model:
    Moto Turbo 2
    No need to over clock this phone....

    Sent from my Incredible 2 HD using DroidForums
     
  7. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i kinda just wanted to try to overclock cause i just got the toshiba thrive tablet and would like to overclock that but i wanted to try on my phone first
     
  8. PereDroid

    PereDroid Diamond Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    4,337
    Likes Received:
    2,397
    Trophy Points:
    1,518
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +2,886
    Current Phone Model:
    Moto Turbo 2
    Now that is a good reason to OC. To learn.
    Go man go.


    Sent from my Incredible 2 HD using DroidForums
     
  9. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    so do i have to get a rom first before i get a kernel that has OC?
     
  10. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    Nope. All you need is an overclockable kernel.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  11. bendystrawboy

    bendystrawboy Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    This thread is hillarious...and you want to practice overclocking on the more expensive of the two devices...

    You do realize overclocking is just a menu setting of most roms....its not like there's a physical routine which needs practice.
     
  12. seneye

    seneye New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    And I just install the kernel the same as a rom? and after i install the kernel, does that clear my phone and have to restore it with a backup? or does installing a kernel not matter and leaves the phone as is?
     
Search tags for this page
4g on dinc2
,
can rooting make incredible 2 4g
,

dinc2 4g

,

dinc2 4g radio

,
is it possible to make incredible 2 4g
,

rooted dinc2