Just how do I use the dxtod2 zip?

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by Presi, May 3, 2011.

  1. Presi

    Presi Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just got rubix. Love it. Phone however thinks its a droid x.
    As you can imagine this is frustrating.

    i tried flashing it using clockworkmod.
    Do i wipe everything?
    Do i just wipe the data/cache.
    Do i wipe the vm cache?

    Someone help >_<

    Thanks.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  2. HerroMoto

    HerroMoto Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    when you flash the rom, flash the DXtoD2GB zip right after.


    EDIT: It actually depends on which rom you are downloading. If you are using RubixGB then use Jboxen's zip, if you are using a regular rubix, use the original DXtoD2 zip
     
    #2 HerroMoto, May 3, 2011
    Last edited: May 3, 2011
  3. Presi

    Presi Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So:

    Flash rom, clockwork reinstalls, use cockwork to flash the zip?

    right?
     
  4. HerroMoto

    HerroMoto Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sorry never came back to the thread. Yeah flash the rom, then while you're still in recovery, flash the zip.
     
  5. Presi

    Presi Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It boots straight to the welcome to android screen >_<