Just bought my Droid...need some help.

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by entraik, Feb 26, 2010.

  1. entraik
    Offline

    entraik New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    First I'm gonna root my phone using this method. Is it good?

    Obtaining Root | Root Your Droid



    I'm also interested in getting live wallpaper and overclocking my cpu to 800mhz.. what process what I follow to do this after rooting?

    thanks
  2. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Yeah use rootyourdroid.info for guides man...and if you wanna overclock either look at something like THIS how-to that I wrote,

    OR,

    Just flash a cool ROM that is already overclocked....
  3. entraik
    Offline

    entraik New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i just installed droidsmod and have live wallpapers up and running.. also bought setCPU from the market... and picked autodetect when starting up setcpu... is it supposed to be that easy?

    also, what options are best for stability and performance for setcpu... ?

    thanks
  4. mjones1052
    Offline

    mjones1052 Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
  5. twmac
    Offline

    twmac Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    most people run 250/800 or 250/1000. play with your settings and see what suits you
  6. entraik
    Offline

    entraik New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i got droidsmod and bought setcpu and installed it... now im lost on the settings within setcpu... what should i put?
  7. entraik
    Offline

    entraik New Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    when i open setcpu it says 800 mhz max, 250 min... does this mean its set as that? sorry if im asking stupid questions.. but im totally lost on this stuff.. i just want better performance along with stability
  8. Kmart95
    Offline

    Kmart95 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Just hit refresh and the you will be running at 800 for sure