jrummy remix red themed apps disappearing

Discussion in 'LithiumMod' started by The White Weapon, Apr 27, 2010.

  1. The White Weapon
    Offline

    The White Weapon Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bloomington IN
    Ratings:
    +0
    I'm not sure how to describe this in the subject so I'm hoping people just pop in here and someone happens to know the answer lol. I'm using the red theme on CM 5.0.6.2 and the red themes for my market and facebook app have reset. Super annoying. I'd like to get this fixed without reflashing if I can. I know it's lame, but I have robo defense progress that I'm afraid will get deleted. However, I'm also thinking about switching to cyan so I might end up flashing it anyway. I'll check to see if I need to do a wipe on my own and how the game save data works, but I was wondering if anyone knew a way to get these two guys working for me again. I thought about using better cut but I couldn't find any properly formatted png's.

    Thanks

    ps, I'm new to the android hacking scene so I hope I'm using "flash" and "flashing" correctly lol.
     
  2. The White Weapon
    Offline

    The White Weapon Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bloomington IN
    Ratings:
    +0
    nvm i'm giving cyan a shot. at least twidroid won't look out of place now.
     
  3. blnko6
    Offline

    blnko6 Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Facebook and the market got officials updates so that's why they went back to their colors.
     
  4. The White Weapon
    Offline

    The White Weapon Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bloomington IN
    Ratings:
    +0
    that makes perfect sense. when I had an iphone the themed icons and stuff always stayed so I guess I got a little spoiled. I can deal with that though lol. Thanks for letting me know!