JIT for Chaos?

Discussion in 'Team Chaos' started by cabagekiller, May 14, 2010.

  1. cabagekiller

    cabagekiller Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is there a JIT for this? I don't know if I have saw one or if one of the current ones will work?
     
  2. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8
    I dont think anyone has messed with that yet
     
  3. Skull One

    Skull One Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    That would be a nice to know piece of info.
     
  4. lockman

    lockman Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    Just tried Jitter for ****s and grins. Running P3 1.2 kernel. No dice. Restoring as we speak.
     
  5. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    I might be able to compile a dalvik vm capable jit when I recover. I rather do that than use premade solutions.
     
  6. cabagekiller

    cabagekiller Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    That would be much appreciated. I feel for some reason it will work well for this ROM.
     
  7. shift

    shift New Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    agreed. jit would push this rom to the top!
     
  8. JRowMe

    JRowMe New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i did the chevy jit for noobs thing successfully.
    Have 1.3 with darkedge with P3Droid's 1250 7 slot LV kernel.

    On setcpu my short bench score went down 20 points after "enabling jit".
    about 155ms when it runs at the max 1250.
    cooled down my phone too.
     
    #8 JRowMe, May 15, 2010
    Last edited: May 15, 2010
  9. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    There is now a JIT enabler using the same source I built the rom with if you fine folks want to play with it.

    No support if it has issues, I am afraid.