JIT Enabler for TC ROMs

Discussion in 'Team Chaos' started by adrynalyne, May 15, 2010.

  1. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
  2. cereal killer

    cereal killer Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,397
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +1,426
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    You think it will work on DE stock ROM?
     
  3. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    You are welcome to try it. I have no idea.
     
  4. titans

    titans Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    I'm guessing this isn't stable, is it?
     
  5. lockman

    lockman Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    Pros:
    Short bench 169
    14.75 Linpack average.

    Con:
    running warmer.

    Thanks Ad. I appreciate what you guys are doing for the community.
     
  6. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5

    I don't know.
     
  7. Stolas

    Stolas Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Hawaii
    Ratings:
    +0
    About an hour or so with it installed. In and out of apps, web, and whatever. Haven't seen an issue so far.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  8. RobStemen

    RobStemen Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    For the sake of everybody, if this isn't stable, I modified it to make a disable update.zip. If you run it, JIT will be disabled. Um... That's pretty much it and here it is.
     
  9. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Way to be on the ball rob.
     
  10. nphil

    nphil Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    Just tested on a completely stock TC ROM, appears to be stable. Going to install all my apps and see if there are any incompatibilities.
     
  11. nphil

    nphil Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    *grumble grumble*

    Completely unstable with all my apps installed and core processes crash on bootup too. Stuck on a bootloop now, gonna revert back. Oh well the benchmarks looked good!
     
  12. RobStemen

    RobStemen Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Completely unstable for me too. 2 soft reboots in half an hour (and it would've been more had I not disabled it after the 2nd one.