Jelly bean is approved

Discussion in 'Droid RAZR MAXX HD' started by krazyace38, Nov 30, 2012.

  1. jtc303

    jtc303 Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    843
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    28
    Location:
    MA
    Ratings:
    +28
    Oh yea... Charging seems to be super fast
     
  2. pblakk

    pblakk Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    It always was. :)
     
  3. jtc303

    jtc303 Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    843
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    28
    Location:
    MA
    Ratings:
    +28
    Yea i know but my HD is definitely quicker
     
  4. bohemouth

    bohemouth Member

    Joined:
    Nov 21, 2012
    Messages:
    88
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    I got the JB yesterday morning, though it is amazing, I noticed going from screen to screen, mostly to my home screen to other apps, it shutters just a bit, I'm wondering if i should put a class 10 card in it, i have a class 4 right now. Also, if it still is doing this after three days, should i do a factory reset in addition to a Class 10 card? just curious, thanks.
     
  5. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,877
    Likes Received:
    345
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +346
    A lot of people are having issues with class 10 cards... I wouldn't go that route.

    I wiped cache in stock recovery but not data and it is very smooth for me.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
     
  6. krazyace38

    krazyace38 Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    379
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Alabama
    Ratings:
    +6
    Try this; go to settings/developer options and set all three animation scales to .5x and check the box by Disable HW overlays and then reboot phone. That should fix the problem.
     
    • Like Like x 1
  7. Cattledog1969

    Cattledog1969 Member

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    A Wealthy Cape Cod College Town
    Ratings:
    +0
    The day after I installed the JB update, my HPePrint app wouldn't work correctly. So I uninstalled the app, then reinstalled it and it mentioned it was working with android 4.1 to make it all work right. After the installation of the app , it still didn't work right. So I just forgot about it and went about my life. Just now I tried the same printing options and it seems to have worked OK.
     
  8. bohemouth

    bohemouth Member

    Joined:
    Nov 21, 2012
    Messages:
    88
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    Yeah, I found the lag there too, mostly when I go to home page, hoping it gets sorted out in a few days, good luck.
     
  9. bohemouth

    bohemouth Member

    Joined:
    Nov 21, 2012
    Messages:
    88
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    Thanks Cliff, i just tried it and that's awesome i didn't know i could do that. Do you know how I can get to making cards?
     
  10. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,877
    Likes Received:
    345
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +346
    Making cards?

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
     
  11. bohemouth

    bohemouth Member

    Joined:
    Nov 21, 2012
    Messages:
    88
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    How do you wipe cache in stock recovery?
     
  12. bohemouth

    bohemouth Member

    Joined:
    Nov 21, 2012
    Messages:
    88
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    isn't there an option in googleplus where you can make "cards" as they call it, that tell you what traffic is like on certain routs you take everyday, like to work or school. I might be mistaken, but I'm pretty sure that's what they are called.
     
  13. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,877
    Likes Received:
    345
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +346
    Power the phone off. Hold volume up + volume down + power to bring up a black screen with white letters. Go down and select recovery with the power button. At the dead android screen hold volume down and press volume up once (still while holding volume down.) Now at this screen go down and select wipe cache partition then reboot.

    I don't know about the cards, sorry.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
     
  14. TisMyDroid

    TisMyDroid Silver Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    354
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +354
    Yes, they are called cards. When you open Google +, at the bottom you can select “show sample cards." It will bring up many possible cards that may fit your needs. For each card, in the upper right is a setting icon where you can choose your preferences for that card.

    Sent from my XT907 using Droid Forums
     
  15. jtc303

    jtc303 Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    843
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    28
    Location:
    MA
    Ratings:
    +28
    really liking jelly bean so far my only gripe is getting rid of sleep mode.. but that's not a big deal
     
Search tags for this page
aosp upgrade rezound jellybean
,

disable hw overlays

,

droid razr maxx hd forum

,
htc rezound offical jellybean firmware
,
jellybean casio cammander