jb update just received on my razr?

Discussion in 'Droid RAZR' started by xtor, Nov 10, 2012.

  1. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    Sorry, I missed the fact you don't have a PC. You may be OK with the leaked .215. Without a PC you can't get back to stock .211...at least I don't know of a way. Keep your fingers crossed...I hope you'll be OK.
     
  2. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    Just a recommendation...without a PC I'd never flash a leaked system software/update. If the flash goes bad, for whatever reason, you could very likely get stuck in a bootloop...or worst. Flashing sounds exciting but it doesn't always go as plan. Without a PC...you are taking a risk.
     
  3. jaye712

    jaye712 Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    842
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +33
    Its alright,no biggy..I hope so too..i hope somebody will come up with a way without a pc(thats jst wishful thinkin tho lol
     
  4. jaye712

    jaye712 Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    842
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +33
    With that said ill be readin first n searchin b4 i do anything.215(wasnt a mistake) was my first attempt n it wrks like a charm due to the simple fact that my battery was drainin n half my apps didnt wrk with 211..so basically deletin it (.215 dropbox)frm the sd card wont help..whatever the case, i probably have to borrow someones pc,if i can.thanks for some explaining tho jpc,my fingers r DEFINITELY crossed lol
     
  5. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    No problem. I hope things work out for you. Glad your phone is working good now. If you need help in the future let us know. Lots of knowledgeable users in this forum who can help you out of a jam.
     
  6. Redsnk95

    Redsnk95 Member

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    516
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +14
    So flashing back to the .211 OTA (using the Razr Utility) is similar to a factory default reset in that I will lose all information on my phone (pics & videos)?
     
  7. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    Yes, unfortunately. Restoring your phone back to .211 with the Razr Utility will make it just like it was when you took it out of the box. The good news is you'll have a "clean" phone to work from be it OTA update/upgrade or root or whatever. If you are on .215 now and do a factory reset you will still be on .215 when you are finished...factory reset alone will not get you back to stock .211. Doing a restore with the Razr Utility does not wipe your external sd card. So you can save your data to the external sd card or to a PC.
     
  8. Redsnk95

    Redsnk95 Member

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    516
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +14
    Thanks for the information.
     
  9. hemdroid23

    hemdroid23 Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Something weird, "Check for update not available at this time" try again later. Anybody know what that is?
     
  10. Redsnk95

    Redsnk95 Member

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    516
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +14
    Same here.
     
  11. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    Don't worry it's not a sign of anything as best we have been able to tell from the past. Verizon has never given an explanation for this response...maybe the server that process your "about phone" request is busy doing something else...who knows.
     
  12. Redsnk95

    Redsnk95 Member

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    516
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +14
    HAHA working now, no update at this time.
     
Search tags for this page

droid razr xt912 abysm jb

,

otalook.fr