Issues?

Discussion in 'HTC Rezound' started by Fastbird, Dec 16, 2011.

  1. Fastbird

    Fastbird Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'll let the pic speak for itself.
    [​IMG]


    Ninety percent of that time was idle, as I had a 15 break that I spent on a call at about 10 am, and a lunch at 12:30 to 13:00 that I was doing a variety of things. I am temp rooted and debloated, but thinking about reenabling everything to see if it improves. I'm NOT happy about this. As soon as I take the phone off the charger at 100% it instantly drops to 99 or 98...... Urgh.

    Posting from my Rezound....enjoying the beats.
     
  2. ddfuji

    ddfuji Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Denver
    Ratings:
    +2
    Try cpu tuner

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  3. Fastbird

    Fastbird Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No can do. Not rooted......or would that work with the temp root? Also, I was turning the network off while I was working so the 4G wouldn't suck down the battery. So most of this was idle, network off.

    Posting from my Rezound....enjoying the beats.
     
  4. ddfuji

    ddfuji Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Denver
    Ratings:
    +2
    Not really sure how temp rooting works. I use it on my phone it clocks the processor to about 30 percent when the screen is off. So around 300mhz. This helps save my battery when im not using my phone.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  5. Fastbird

    Fastbird Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Went from 62% to 43% in 30 minutes using 4G only to do some web browsing, no streaming or anything. Something don't seem right. Wondering if its battery or the blond, or both.

    Posting from my Rezound....enjoying the beats.
     
  6. ddfuji

    ddfuji Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Denver
    Ratings:
    +2
    id take that crap into verzion :p or whoever your carrier is. that does seem to drain fast
     
  7. Fastbird

    Fastbird Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Problem with that. Bought it from Amazon wireless while it was on sale. Might be able to defective swap, but just dropped it tonight and scratched the.bezel, so think I'm screwed there now.

    Posting from my Rezound....enjoying the beats.
     
  8. leroybrute

    leroybrute Guest

    Ratings:
    +0
    Does that show about 16 hrs off the charger? You also did some updates and taken some screen shots?
     
  9. Fastbird

    Fastbird Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It came off the charger at just after 7 AM and went back on the charger at about 5 PM. Was used for browsing (4G) from about 7:40-8:00, a 15 minute phone call from 10 to 10:15, browsing and a 5 minute call from 12:30 to 1:00, and browsing from 2 to 2:15. Couple of texts with each browsing session, no streaming audio or video during browsing. Mainly using tapatalk to browse this forum and a couple of others. Light internet usage with Dolphin Browser. All in 4G during the day. Network turned OFF when I'm working. It just seems that with the light use I use it for, I can barely last a day. If I'm using it heavily on a weekend, I have killed it easily in under half a day. Like tonight, as mentioned above, I ran it from 62 to 43% in 30 minutes flat just browsing this forum on tapatalk and using the amazon app. Sitting at home having it idle (testing) for the past 45 minutes after a fresh reboot, it's got 490 MB free showing, and went from 49 to 42% remaining with me having not touched it and 1-3 bars of 3G coverage with it turned on. I just don't get it. Initially I felt like the battery life was ok, but now it's starting to compare and almost feel worse than the battery that's 2 years old in my OG Droid.

    I'm wondering if there's something connecting in the background or something like that that's constantly trying to connect, or if there's just a battery or phone issue going on. After some research it looks like even though I bought it from Amazon, Verizon still carries the warranty, so I might be able to take it in and exchange it, but I have a feeling the nicks from tonights drop (hence the amazon app use, ordered a Cruzer case) will bite me big time on that front now.