issues with dolphin

Discussion in 'Android Tech Support' started by koralyne, Feb 24, 2010.

  1. koralyne
    Offline

    koralyne New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I love my droid. It does so much! I love to multitask. Ill be surfing the web, talking on the phone, playing a game, and talking on msn all at the same time. But, whenever I longpresshome to switch back to dolphin, it usually reloads the previous page it was on. Does anybody see this happening? Any fix?
  2. struong57
    Offline

    struong57 New Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How are you able to surf the web and talk on the phone at the same time? Verizon doesnt allow that.
  3. CrashnBrn
    Offline

    CrashnBrn New Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wifi allows you to do that
  4. struong57
    Offline

    struong57 New Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I never even tried that. Thanks. To answer your question, my Dolphin browser resumes exactly where it was left off when I access it through a long press on the Home key.
  5. koralyne
    Offline

    koralyne New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think it may happen when I boot dolphin through a bookmark...
  6. dfwdroid
    Offline

    dfwdroid New Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    X2 my iphone co-worker hate it :icon_ banana:
  7. koralyne
    Offline

    koralyne New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So, does anybody have an answer?
  8. aminaked
    Offline

    aminaked New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California, USA
    The annoying back on resume thing happens to me too. Now I use xscope, which is wonderful after the latest update.
  9. FyrJammer
    Offline

    FyrJammer New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southern Cali
    Dolphin

    struong57 instead of long pressing home, long press back (the curved arrow). You will be given 3 choices. 'Exit' 'Clear cache and exit' and 'Cancel'. Clicking exit does just that and you will return to where you left off. The second choice is the one I always use and that's to clear the cache then exit. I hope this helps you.